Flirten met oma's
50 Plus Liefde
Download nu de hele video!

Erotische spanning tussen stiefmoeder en stiefzoon bereikt hoogtepunt

0 Aantal keer bekeken
0%

Avondje bij vriendin eindigt bij stiefzoon in bed

De man van haar vriendin Irene had haar uiteindelijk die avond thuisgebracht thuis gebracht omdat het laat was geworden en ze net twee wijntjes teveel ophad. Haar auto stond daar veilig, die zou ze de volgende dag wel met Jules ophalen. Ze liep niet helemaal vast richting haar slaapkamer en toen ze de deur van de slapenkamer open had gedaan, kreeg ze opeens zwaar de behoefte om Jules aan te raken en zijn geur te ruiken. Tessa nam alweer een dapper besluit en liep naar het gastenhuis toe. De voordeur was niet op het slot en ze probeerde zo zachtjes mogelijk naar binnen te gaan. Ze had namelijk het idiote idee dat Jules misschien een andere vrouw in zijn bed had liggen en dan wilde ze een stille aftocht kunnen maken.

Waarom ze dat dacht wist ze zelf ook niet, maar de gedachte aan een andere vrouw en haar Jules kon ze maar moeilijk verkroppen. “Je lijkt wel een verliefde bakvis”, dacht ze bij zichzelf terwijl ze de deur van Jules zijn slaapkamer openduwde. Hij stond al op een kier dus ging de deur vrijwel geruisloos open. Ze had haar laarzen in de hal al uitgetrokken, dus liep ze op haar sokken naar zijn grote tweepersoons bed en deed de dekens omhoog. Ze ging naast Jules liggen en draaide zich zo dat ze tegen zijn rug aan lag. Ze sloeg haar arm om hem heen en na een paar minuten lag ze in dromenland. Jules kwam er pas de volgende ochtend achter dat ze naast hem lag. Hij had weer een erotische droom over zijn stiefmoeder gehad, alleen voelde deze wel heel levensecht. Het omdraaien en uit het bed stappen wat hij van plan was, lukte niet echt, want op het moment dat hij zich bewoog hoorde hij een soort gegrom vanuit de kant van zijn stiefmoeder komen en voelde hoe ze haar arm strakker om hem heen deed.

Hij besloot na twee pogingen om te blijven liggen en te wachten tot zijn stiefmoeder wakker zou worden. Dat duurde nog een half uurtje en Tessa moest zich even oriënteren op de vreemde omgeving waarin ze wakker werd. Het duurde een halve minuut voordat ze doorhad wat er de avond ervoor gebeurd was en toen ze opzij keek, werd ze begroet door de grote glimlach die Jules op zijn gezicht had.

“Zo, eindelijk wakker, dan kan ik nu snel naar de wc.”

Tessa trok haar arm van hem af en merkte dat ze zelf ook nodig plassen moest. Dat was het moment dat ze doorkreeg dat ze gewoon aangekleed in zijn bed was gaan liggen en wederom vroeg ze zich af wat Jules wel niet van haar moest denken. Nadat ze allebei hun hoge nood hadden gedaan, gingen ze op de bank in de huiskamer zitten. Jules nog steeds naakt, omdat hij het liefst zonder iets aan sliep en zijn stiefmoeder in haar korte rokje en strakke truitje.

“Zo”, zei Tessa tevreden, “die is blij om me te zien.”

Ze keek recht naar de grote pik van Jules, die keihard omhoog stond.

Jules probeerde wat te mompelen over een ochtendstijve die alle mannen hadden, maar hij wist dat hij met een kansloze missie bezig was en besloot gewoon eerlijk te zijn.

“Dat komt door jou”, zei hij en keek verwachtingsvol naar haar reactie. “Ik kan ook iets aandoen als je dat prettiger vind”, zei hij om de stilte die was gevolgd op te vangen.

“Nee joh, ben je gek, dit is jouw huis en ik ben maar een indringer”, kwam uit de mond van Tessa die nog steeds naar Jules en zijn grote pik aan het kijken was. Ze probeerde de controle over de situatie weer in handen te nemen en liep naar Jules toe. “Je hebt volgens mij weer mijn hulp nodig, toch liefje?” zei ze met een stem waarin de opwinding te horen was. Het liefst had ze die grote pik tussen haar lippen genomen en was ze hem gaan pijpen, maar ze kon zich nog net inhouden. Dit was alleen maar aftrekken en dat was in haar ogen niet raar. Ze genoot hoe Jules reageerde op het aftrekken, waar ze erg haar best op deed. Het was al een tijdje geleden dat ze haar man had afgetrokken, want die vond het eigenlijk maar niets. Neuken is sex, was zijn motto en daar waren ze dan ook meestal aan begonnen na een vluchtig voorspel. Hij hield er niet van om gepijpt te worden en haar beffen was voor hem helemaal uit den boze. Ze had zich erbij neergelegd en zich tevreden gesteld met de paar orgasme die hij haar had bezorgd.

Dit voelde echter zoveel beter, zelf zonder dat haar stiefzoon haar aangeraakt had. Ze merkte wel dat hij dat maar al te graag wilde, maar hij ze wist dat hij haar grenzen kenden en ze was er blij om dat hij die waardeerde. Dit keer duurde het iets langer voordat hij klaar kwam en weer deed ze hetzelfde als de dag ervoor. Op het moment dat hij klaarkwam richtte ze zijn pik op haar open mond en mocht hij zijn zaad erin spuiten. Ze slikte ook dit keer alles door en vluchtige raakte ze daarna met haar lippen zijn eikel en wachtte net even te lang met haar hoofd weghalen.

Ze stond vlug op en liep naar de voordeur en draaide zich plotseling om. “Kan je zo met me mee, ik moet mijn auto ophalen bij Irene. Ik ben sta over een half uurtje gewassen en gestreken klaar, als het tenminste uitkomt.”

“Natuurlijk komt het uit”, zei Jules opgewekt, “ik ga me ook even douchen en dan kunnen we gaan.”

Ze houden van elkaar

Haar auto stond al snel weer op haar eigen oprit en Tessa had aan Jules gevraagd of hij even met haar mee naar binnen wilde gaan, want ze wilde praten over de nieuw ontstane situatie. Eigenlijk wilde ze hem gaan vertellen dat ze er mee gingen stoppen omdat het niet kon, maar ze wist niet of ze dat daadwerkelijk ook wilde. De weegschaal in haar hoofd ging als een malle op en neer en stond pas stil toen ze iets wilde gaan zeggen, maar Jules haar voor was.

“Ik hou van je, niet alleen omdat je mijn stiefmoeder bent, maar ook omdat ik je de mooiste, liefste en meest geweldige vrouw vindt die ik me maar kan wensen. Je weet niet hoe blij ik ben dat we eindelijk een stap verder gegaan zijn en ik heb er alles voor over om samen te zijn. Wat mensen ook mogen denken, ik wil gewoon een relatie met je.”

Ze hoefde niet eens na te denken toen ze zei: “dan denken we er dus allebei hetzelfde over.” Jules hoorde de opluchting in haar stem en Tessa kwam naast hem zitten. Ze begonnen met elkaar te zoenen en het leek een eeuwigheid te duren. De grenzen van de knappe stiefmoeder waren verdwenen en ze wilde niets liever dan eindelijk zijn grote pik in haar kutje voelen. Ze wilde door hem genomen worden om te bezegelen wat ze net hadden gezegd tegen elkaar.

Erotische spanning uit de wereld geholpen

Tessa stond op en trok haar stiefzoon achter zich aan naar haar slaapkamer. Daar liet ze zich op het bed vallen en zei tegen Jules dat hij zich uit moest kleden. Die trok vlug zijn t-shirt uit en dook bijna op haar. De mooie stiefmoeder had ondertussen haar bh al uitgetrokken en Jules ving een glimp op van haar mooie grote borsten.

“Wat ben jij een mooie vrouw”, verzuchtte hij en deed toen iets waar Tessa geen rekening mee had gehouden. Ze had gedacht dat hij zijn pik in haar zou stoten en haar hard zou gaan neuken. Jules was echter wat anders van plan en ging met zijn hoofd naar het mooie kutje van zijn stiefmoeder. Haar vagina was al nat van de opwinding die er niet minder om werd toen ze zijn tong op haar clitoris voelde. Het leek wel alsof er iets ontplofte in haar hoofd. Het was zo lang geleden dat ze gebeft was en Jules bleek er een ster in te zijn. Hij maakte rondjes met zijn tong om haar clitoris en likte er af en toe overheen. Hij had al snel door wanneer het tijd was om te stoppen met zijn stiefmoeder teasen en haar een orgasme te bezorgen. Hij ging steeds sneller met zijn tong over haar clitoris en zag dat zijn stiefmoeder ondertussen haar grote borsten aan het kneden was.

“Echt veel geiler moet het niet worden”, dacht hij bij zichzelf toen hij voelde hoe ze haar rug kromde en hard klaarkwam. Hij bleef nog even zachtjes met zijn tong op en neer gaan en voelde hoe haar orgasme langzaam in kracht afnam.

“Jezus”, zei zijn stiefmoeder oprecht, “als jij me zo blijft beffen, dan laat ik je zeker nooit meer gaan. En nu op je rug liggen, want je hebt een beloning verdiend.”

Stiefmoeder verwend hem oraal

Ze ging met haar hoofd naar zijn grote pik toe en hoopte dat het allemaal goed zou gaan, want het was net als met het beffen, aardig wat jaartjes geleden dat ze een man gepijpt had. Ze kwam er al snel achter dat het net als met fietsen was, dat verleerde je niet zo snel. Aan het kreunen van haar stiefzoon te horen, was ze goed bezig. Dat gaf haar voldoende motivatie om verder te gaan op de manier waarop ze bezig was. Ze probeerde niet om zijn pik helemaal in haar mond te nemen, want dat was op dat moment onbegonnen werk.

“Gewoon wat meer tijd om te oefenen en dat gaat ook gebeuren”, dacht ze bij zichzelf terwijl ze aan de basis van zijn pik hem aan het aftrekken was, terwijl ze met haar mond zijn eikel verwende. Ze ging snel met haar hand op en neer en verwende hem met haar mond en tong.

Eindelijk tijd om echt te vrijen

“Ik wil je neuken”, kreunde Jules op een gegeven moment. Hij had een afweging gemaakt en besloten dat klaarkomen in de mond van zijn moeder later zou gebeuren. Eerst moest hij zijn pik in haar kutje voelen.

“Geen enkel probleem”, zei Tessa snel, “jij gaat op je rug liggen en ik ga bovenop.”

Het voelde heerlijk om weer een pik in haar kutje te voelen en ze vond het heerlijk om hem te berijden. Dat gaf haar het gevoel van controle, dat ze echter maar al te snel weer opgaf toen Jules van standje veranderde. Nu lag zij op haar rug en stootte haar stiefzoon zijn pik in haar strakke kutje. Met haar hand wreef ze over har clitoris terwijl Jules haar naar haar tweede orgasme aan het neuken was.

Ze had sinds tijden niet meer zo van sex genoten als nu en ze pakte regelmatig Jules zijn hoofd vast en keek hem verliefd aan. Ondanks dat haar stiefzoon had gezegd dat hij van haar hield, bleef ze met haar gezonde verstand toch wel een beetje in de realiteit. Ze hield er rekening mee dat hij van gedachten zou veranderen, maar dat was nu van later zorg. Eerst genieten van deze heerlijke vrijpartij en net toen ze haar hoofd leeg had gegooid, nam haar tweede orgasme onverwacht haar lichaam over.

“Langzamer, maar blijf stoten”, zei ze hijgend, “zorg ervoor dat ik me weer vrouw vol. Ik wil je in me voelen klaarkomen.”

Een mooie toekomst tegemoet

Jules deed precies wat ze wilde en net toen haar orgasme langzaam afnam voelde ze hoe Jules zijn pik heel diep in haar stootte en hoe haar orgasme weer in alle hevigheid terug was gekomen. Ze voelde hoe hij zijn hete zaad diep in haar spoot en ze was even helemaal weg. Jules gaf nog een paar stoten en liet zijn pik uit haar kutje glijden. Hij ging naast zijn stiefmoeder liggen en wreef zachtjes over haar mooie grote borsten. Tessa was weer snel bij zinnen en ze draaide haar hoofd naar Jules en weer keek ze in die mooie glimlach.

Hij pakte haar vast en drukte zijn stiefmoeder dicht tegen hem aan. Ze gaven zich over aan een intense tongzoen en lagen vervolgens in elkaars armen bij te komen.

“Meende je wat je zei?”, vroeg Tessa voorzichtig, “je moet je namelijk niet onder druk gezet voelen door me. Misschien wil je wel een vriendin van je eigen leeftijd. Dat zou ik helemaal niet erg vinden, maar dan stoppen we wel met de sex.”

Ze vond het moeilijk om het te zeggen, maar ze wilde niet dat Jules uit een soort van verplichting bij haar zou blijven. Het zou best een lastige relatie worden, maar ze konden altijd naar de andere kant van het land verhuizen waar niemand ze kende. Dan zou ze gewoon een wat oudere vrouw zijn die een relatie met een jongere man had. Dat ze ooit stiefmoeder en stiefzoon waren geweest hoefde dan niemand te weten.

“Je weet dat ik vanaf vanavond in dit bed lig hé?”, zei Jules, “dan weet je ook dat ik serieus ben. Ik wil niets liever schat van me.”

Van:
Datum: augustus 13, 2021

Gerelateerde video's

One thought on “Erotische spanning tussen stiefmoeder en stiefzoon bereikt hoogtepunt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *