50 Plus Liefde
Flirt met Vrouwen
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Stijlvolle rijpe vrouw krijgt onverwachte erotische sex

0 Aantal keer bekeken
0%

Hij brengt haar naar huis toe

“We wonen zo dicht bij elkaar, dat ik je net zo goed even thuis kan afzetten, dan hoef je niet met het openbaar vervoer. Ik hoop niet dat ik te voortvarend ben, maar ik beloof je dat ik ook geen seriemoordenaar ben.”

“Dat komt dan goed uit”, antwoordde Mia, “ik heb m’n bijl niet bij me, dus van mij zal je ook weinig last hebben.”

Martin keek de knappe stijlvolle rijpe vrouw aan en moest lachen. Hij was er al snel achtergekomen dat hun gevoel voor humor overeenkwam en het leek hem heerlijk om nog een uurtje met haar door te brengen.

“Dat is dan geregeld zei hij, mijn auto staat hier niet ver vandaan, dus hoeven we niet eerst een marathon te lopen.”

Nadat Mia de rekening had betaald, zoals ze had beloofd, liepen ze gezamenlijk richting een autogarage aan de rand van het centrum. Martin bleek een mooie Mercedes te hebben die een paar uitstekende stoelen had. De stijlvolle rijpe vrouw liet zich achterover in de voorstoel zakken en zei:

“Rijden maar James.”

“Tot uw orders schone vrouw”, zei Martin en weer pakten ze het gesprek op waar ze in het restaurant mee gestopt waren. Hij bleek een intelligente man te zijn, met een eigen mening en ondanks dat ze het niet met alles met hem eens was, wisten ze dat allebei goed onder woorden te brengen en respecteerden ze elkaars mening.

De tijd vloog voorbij en toen ze op de borden boven de snelweg zag dat het nog maar vijf kilometer rijden was naar haar woonplaats, maakten haar hersens overuren. Ze voelde een connectie met Martin en gesterkt door de actie van haar vriendin, vroeg ze zichzelf af of ze ook niet eens gewoon over haar grenzen moest gaan.

Stijlvolle rijpe vrouw nodigt hem uit voor een kopje koffie

Ondanks dat hij zeer voorkomend was en zich als een gentleman gedroeg, had ze opgemerkt dat hij af en toe naar haar keek met een blik waar ze opwinding in meende te zien. Het deed haar goed dat ze als 60-jarige vrouw nog steeds een jongere man het hoofd op hol kon brengen, maar ze had tijdens het daten alleen maar gekoppeld met mannen van haar eigen leeftijd. Het was nooit in haar opgekomen om te matchen met mannen waar het leeftijdsverschil best groot mee was.

Ze had het idee dat ze Martin waarschijnlijk niet meer zou zien als hij haar had afgezet, dus besloot ze om iets te doen wat ze normaal nooit had gedurfd. Ze vroeg of hij misschien nog iets wilde drinken bij haar. Ze waren rond vier uur richting het Italiaanse restaurant gegaan en het was nu rond een uur of zeven, dus nog vroeg genoeg op de avond, dacht ze bij zichzelf.

Mia wist absoluut niet waar haar aanbod toe zou gaan leiden, maar een kopje koffie kon nooit kwaad.

Martin keek even naar opzij en ze zag de aangenaam verraste blik in zijn ogen en ze was verrukt toen hij zei:

“Dat lijkt me nu een goed plan, een goed kopje koffie is nooit weg.”

Het leek wel alsof haar buik iets van vlinders liet voelen, maar dat gevoel schoof ze terzijde. Ze was niet één of andere verliefde bakvis, maar gewoon een nette vrouw, die een kopje koffie met een nette man ging drinken. Dat ze heel even een visioen had dat de nette vrouw naakt op bed zou liggen met de nette man naast haar, ook naakt, zorgde ervoor dat ze onbewust even ging verzitten.

Martin bleef een gentleman en dat beviel haar uitstekend. Hij hield de autodeur voor haar open en ging keurig op de bank in haar huiskamer zitten, zonder dat hij haar gelijk besprong in het halletje of iets dergelijks. Mia kreeg een glimlach op haar gezicht toen ze in de keuken over die optie nadacht en ze vroeg zich af of ze niet wat veel op Jacqueline begon te lijken.
 
 

Milffinder
 
 

Ze wil niet dat hij weggaat

Ze was naast hem op de bank gaan zitten, ze zaten allebei op een hoek van de bank, en na het tweede kopje koffie zei Martin dat hij maar weer eens op pad moest gaan. Hij wilde duidelijk zijn aanwezigheid niet opdringen door te lang te blijven zitten en dat was het moment dat Mia ingreep.

“Misschien dat je nog even wat langer wil blijven”, zei ze en ze vroeg zich af waar ze de moed vandaan haalde. Ze was ongemerkt iets meer zijn kant opgeschoven en ze pakte zijn hoofd vast en ging met haar lippen naar die van hem toe. Ze voelde hoe hij verstarde en ze was even bang dat ze een grens was overgegaan die ze niet had moeten overgaan. Mia wilde zich al terugtrekken en ze maakte aanstalten om zich uitgebreid te gaan verontschuldigen toen ze voelde hoe haar kus beantwoord werd.

Ze slaakte nog net geen zucht van opluchting en vanaf het moment dat hun tongen elkaar gevonden hadden, was ze aangenaam verrast met zijn zoenkunsten. De tintelingen in haar vagina werden heftiger en het liefst had ze hem besprongen, maar dat ging net even teveel tegen haar aangeboren netheid in. Dat had ze zelfs vroeger nooit gedaan, toen ze gelukkig getrouwd was. Het probleem was echter dat Martin nogal wat bij haar losmaakte.

“Ik had hier op gehoopt, maar nooit verwacht”, zei Martin toen ze allebei even nodig adem moest halen.

“Ik ook niet”, zei stijlvolle rijpe vrouw, “ik begin op die vriendin van me te lijken, want dit doen keurige nette vrouwen niet. Ik in ieder geval normaal niet, maar ik heb een goed gevoel bij je en waarschijnlijk zie ik je nooit meer en wilde ik deze kans niet missen.”

“Ik ook bij jou”, zei Martin, terwijl hij dichter bij haar ging zitten, “en waarom zouden wij elkaar nooit meer zien?”

“Ik weet niet of het je is opgevallen”, zei Mia, “maar ik ben een stuk ouder dan dat jij bent. Als ik 16 was geweest en toen zwanger was geraakt, had ik je moeder kunnen zijn.”

“Dat ben je voor zover ik weet dus niet”, zei Martin, die langzaam over haar bovenbeen wreef, “zie ik eruit alsof ik daar een probleem mee heb?”

“Daarvoor ken ik je nog niet goed genoeg”, zei de stijlvolle rijpe milf, die op haar beurt een klein beetje naar hem opschoof, zodat ze nu dicht tegen elkaar aanzaten. Omdat ze even niet wist wat ze moest doen, besloot ze om ook maar over zijn bovenbeen te wrijven en ze schrok een beetje toen ze met haar hand een bobbel voelde. Ze hoorde Martin kreunen en pas toen drong het tot haar hersens door dat ze over zijn pik aan het wrijven was.

Ze gaat verder dan ze had verwacht

Aangezien Martin het wel leek te waarderen, besloot ze om er mee door te gaan, want er had zich een soort van opwinding van haar meester gemaakt. Het dicht tegen hem aanzitten en het wrijven over haar bovenbeen had haar niet onberoerd gelaten. Ze waren allebei even stil en genoten van elkaars aanraking, al was het alleen nog maar zachtjes wrijven.

Mia was de eerste die de stilte verbrak en zei: “als we dit gaan doen, hou er dan wel rekening mee dat het langzaam gaat gebeuren. Ik ben niet het type vrouw dat gelijk met haar benen in de lucht ligt omdat ze hard geneukt moet worden. Dat kan wel eens gebeuren en dan vind ik het ook helemaal niet erg, maar niet nu, ik ben veel te zenuwachtig.”

“Je hoeft helemaal niet zenuwachtig te zijn”, zei Martin, terwijl hij met zijn hand door haar haar wreef. “We gaan niets doen waar je niet achter staat, al blijft het alleen bij dit wrijven, dan maak je me al een gelukkig man.”

Ze gaat hem aftrekken

“Dat kan ik je niet aandoen”, zei Mia, die het bracht alsof ze hem een gunst ging verlenen, maar de waarheid was dat ze zijn pik heel graag in haar handen wilde voelen. Ze besloot vanaf dat moment om maar gewoon eerlijk te zijn en voor haar gevoelens uit te komen, dat was wel zo netjes.

“Beter gezegd, ik wil heel graag je pik in mijn handen voelen, kijken of hij net zo lekker is als ik hem in mijn gedachten gemaakt heb.”

“Ik hou je niet tegen”, zei Martin, die haar vervolgens weer op haar mond zoende. Mia wreef nu niet meer over zijn bovenbeen, maar wreef nu iets sneller over zijn pik heen. Ze begon tijdens het zoenen zijn riem los te maken en toen ze aan de knopen begon, stopte ze met het kussen, want ze had haar aandacht nodig.

Stijlvolle rijpe vrouw gaat topless

Opgewonden van de lust in zijn ogen

Ze worstelde om de knopen goed los te krijgen, maar uiteindelijk was het haar gelukt. Martin ging iets omhoog, zodat ze zijn broek naar beneden kon trekken en netjes als ze was, trok ze ook zijn schoenen uit. Hij zat nu alleen in zijn boxershort naast haar en het leek haar gepast om ook iets uit te trekken, dus begon ze haar blouse open te knopen. Ze wilde hem niet het ongemakkelijke gevoel geven dat hij alleen naakt zat te zijn en ze was benieuwd of hij nog meer opgewonden zou raken dan hij al was.

Ze had een simpele lingeriebody aan, waarvan ze niet had gedacht dat het Mark zijn libido positief zou beïnvloeden. Dat had ze echter verkeerd ingeschat, want ze keek naar zijn gezicht en ze zag dat hij nog meer begeerlijker naar haar keek, dan hij al deed. Het vulde haar met trots dat ze op haar leeftijd een stuk jongere man in een hoge staat van opwinding kon krijgen, dus ging ze een stapje verder. Ze trok haar lingeriebody uit en ging met haar handen achter haar rug om haar bh los te knopen. Ze bleef Mark ondertussen strak aankijken en die had een blik in zijn ogen alsof hij al zijn verjaardagscadeaus in één keer kreeg.

Mia was best trots op haar borsten, ze stonden voor haar leeftijd nog steeds aardig overeind en ze waren meer dan een handvol. Ze zag dat Mark zijn pik begon te steigeren toen ze topless naast hem zat en ze wist dat het hoog tijd was om iets te gaan doen, want anders zou hij waarschijnlijk spontaan klaarkomen.

 
 

Pagina 3 van dit opwindende sexverhaal

 
 

Van:
Datum: januari 10, 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *