Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Stijlvolle rijpe vrouw krijgt onverwachte erotische sex

0 Aantal keer bekeken
0%

Ze krijgt het beste orgasme uit haar leven

Dit keer was echter anders, want ze wilde dat het orgastische gevoel dat door haar lichaam schoot nooit zou ophouden. Mark was ondertussen ietsje sneller met zijn tong over haar clitoris heen aan het gaan en waar hij nog voorzichtig was tijdens de orale seks, waren bij haar de stoppen gesprongen. Ze had zijn hoofd stevig vastgepakt en ergens in haar achterhoofd wist ze dat hij moeizaam kon ademen maar dat moest hij maar even op de koop toenemen. Ze drukte haar kutje tegen zijn tong aan en met haar handen hield ze zijn hoofd stevig vast.

Hij had geen enkele moeite hoeven te doen om los te komen, want het was ook weer niet dat ze die kracht had, maar hij accepteerde het zonder problemen. Ze begon een beetje met haar onderlichaam rondjes te draaien en ze was in een erotische roes terechtgekomen. Ze dreef op de genotsgevoelens en haar orgasmes leken in elkaar over te lopen. Mark had ondertussen ook een paar vingers in haar kutje gestopt en was haar langzaam aan het bevredigen, terwijl hij met zijn tong over haar clitoris bleef gaan.

Daar stopte hij mee toen hij haar G-spot had gevonden, want hij wist dat het anders te gevoelig zou worden. Mia was allang vergeten dat ze er eentje had en het leek wel alsof ze door de bliksem was getroffen toen hij met zijn vingers langs haar gevoelige plekje ging. Ze stond nu helemaal tegen de muur aangedrukt en met haar een hand steunde ze op de muur en met haar andere hand had ze de zijwand van de douchecabine vastgepakt.

Dat zorgde ervoor dat ze enigszins bleef staan toen het in haar hoofd leek te ontploffen. Haar multipele orgasme had zich gebundeld in een laatste explosie van genot en Mark wist gelijk dat hij met alles moest stoppen, zodat Mia zich totaal aan haar hoogtepunt kon overgeven. Hij was gaan staan en hield haar stevig vast, terwijl ze met haar hele lichaam aan het schokken was. Ze gaf zich helemaal aan hem over en drukte zich stevig tegen hem aan. Het voelde heerlijk om zijn sterke armen om zich heen te voelen, terwijl ze het meest intense orgasme uit haar leven kreeg.

Pas na een paar minuten kwam ze weer een beetje tot zinnen en het eerste wat ze deed was de douche uitdraaien. Ze ging verder op de automatische piloot en ze liet zich helemaal door hem afdrogen en hij besloot om haar naar bed te tillen. Daar legde hij haar zachtjes neer en terwijl hij nog even de badkamer inliep om zichzelf goed af te drogen, was Mia al in dromenland. Ze merkte nog net aan dat Mark naast haar kwam liggen en ze rolde zich helemaal in zijn armen en legde haar hoofd op zijn borstkas.
 
 

Stijlvolle rijpe vrouw houdt haar hoge hakken aan in bed

 
 

Ze houdt haar hoge hakken aan in bed

Ze werden pas tegen een uur of twaalf weer wakker en ze keken elkaar in eerste instantie in hun slaaproes verbaast aan. Dat veranderde snel toen bij allebei de gebeurtenissen van die avond door hun hoofd spoten en na een halve minuut waren ze alweer heftig met elkaar aan het zoenen. Mia wist dat het nu ging gebeuren, maar ze wilde eerst iets doen waar ze al een hele tijd over had gefantaseerd.

In haar fantasie had ze sexy lingerie aan, zonder een onderbroekje en lange laarzen of hoge hakken. Ze zouden seks gaan hebben, maar ze zou niet helemaal naakt gaan. De sexy lingerie en de hoge hakken zou ze aanhouden, terwijl haar fantasieman haar van achteren zou nemen. Haar fantasieman was ondertussen werkelijkheid geworden in de vorm van Mark en ze was te opgewonden om het helemaal uit te voeren.

Ze deed het op twee na beste en stond snel op. Ze liep naar haar schoenenkast, pakte het eerste de beste setje hoge hakken en trok die aan. Vervolgens pakte ze snel één van haar parelkettingen uit haar juwelendoosje en keek even snel in de spiegel. Ze deed haar keurige kapsel, dat enigszins in de war was geraakt, weer zo goed en zo kwaad als het ging in model en dook nog net niet het bed in.

Mark had met belangstelling gekeken wat zijn nieuwe liefde aan het doen was en hij had gelijk een stijve gekregen. Ze was al prachtig hoe ze naakt door de kamer liep en toen ze haar hoge hakken aandeed en een parelketting om, raakte hij nog meer opgewonden. Hij had nooit het idee gehad dat hij het ooit met een oudere vrouw zou gaan doen, maar hij was helemaal om. Hij hoefde haar niet sportschoolachtig snel te neuken, want het ging om een tempo dat hem uitermate beviel.

Hij maakt haar helemaal gek

Ze was naast hem op het bed komen zitten en ze wenkte dat hij omhoog moest komen. Hij zat nu op zijn knieën voor hem en ze pakte weer zijn grote pik vast. Ze begon langzaam zijn ballen te wrijven en met haar tong linkte ze over zijn eikel. Ze nam er de tijd voor, maar uiteindelijk wilde ze meer. Ze ging op handen en knieën voor hem zitten en had verwacht dat hij in één keer zijn mannelijkheid in haar zou stoten. Dat had ze totaal verkeerd ingeschat, want het bleek dat Mark ook uitstekend in staat was om haar opwinding naar hogere sferen te brengen.

Hij drukte met zijn pik tegen haar kutgaatje aan en ging een klein beetje naar binnen en haalde hem vervolgens weer terug. Mia begon al met haar kontje naar achteren te drukken omdat ze hem in zich wilde voelen, maar Mark bleef haar een beetje teasen. Hij haalde zijn pik helemaal weg en ging met zijn hand naar haar kutje toe en begon over haar clitoris heen te wrijven. Mia voelde hetzelfde genot als gisteren weer in zich opbouwen en ze werd steeds heter. Haar tepels stonden keihard vooruit en ze was langzaam gek aan het worden van genot. Uiteindelijk hield ze het niet meer en ze draaide zich om en keek hem boos aan en zei:

“En nu die pik van je in me, voordat ik helemaal gek word.”

Hij neemt haar van achteren

Mark wist dat ze er helemaal klaar voor was en nu drukte hij zijn pik wel tot aan zijn ballen in haar natte vagina. Hij schoot probleemloos naar binnen en hij voelde hoe haar kutje gelijk strak trok om zijn pik en dat ze een beetje begon te schokken. Hij begreep dat ze gelijk al haar eerste orgasme aan het krijgen was en hij begon langzaam te stoten. Als het te gevoelig zou worden, dan zou ze het zelf wel aangeven, maar ze leek er juist extra door geïnspireerd te worden.

Ze drukte haar mooie billen naar achteren om zijn stoten op te vangen en ze zaten al snel in een heerlijk neuktempo. Niet te langzaam maar ook weer niet te hard en dat beviel ze allebei uitstekend. Hij genoot van haar grote borsten die langzaam heen en weer zwaaiden en hoe ze actief meedeed. Dat was nog eens wat anders dan zijn ex-vriendin, die ging liggen en omdat ze mooi was had besloten dat ze daarmee genoeg inbreng had. In het begin viel het hem niet op, want hij leek wel bedwelmd door haar schoonheid, maar aan het einde van de relatie had hij het gevoel dat hij een plank aan het neuken was.

Dit was van een totaal andere klasse, een vrouw die ook een schoonheid was en hem een genot bezorgde dat hij niet kende. Hij voelde hoe ze op de één of andere manier met haar kutspieren dingen deed die hij niet kende. Allerlei nieuwe vormen van genot schoten door zijn pik en zijn lichaam en hij moest echt moeite doen om niet klaar te komen.

“Kom alsjeblieft in me klaar lieverd, ik wil je zaad voelen. Geef je er helemaal aan over en denk even niet aan mij. Neem me en laat me je vrouw zijn, spuit je zaad diep in me.”

Mark was nu helemaal in extase, de manier waarop Mia tegen hem aan het praten was maakte iets bij hem los. Ondanks dat ze elkaar eigenlijk nog maar net ontmoet hadden, leek het wel alsof ze elkaar al een eeuwigheid kende. Hij wist dat Mia een gereserveerde vrouw was en zich niet makkelijk liet gaan, maar in alles bewees ze nu het tegendeel. Ze gaf zich helemaal aan hem en dat vertrouwen zorgde er alleen maar voor dat hij spontaan nog verliefder werd op deze mooie oudere vrouw.

Ze komen tegelijkertijd klaar

Hij pakte haar bij haar heupen en stootte nog een paar keer diep in haar, voordat hij zich helemaal liet gaan. Mia voelde hoe zijn pik echt niet dieper in haar kutje kon en dat hij begon te spuiten. De warme stralen zorgde ervoor dat ze zelf ook over de rand ging en ze drukte haar kontje zo ver naar achteren als het kon. Met haar kutspieren zoog ze zijn pik helemaal leeg en vervolgens voelde ze hoe hij zijn pik uit haar liet glijden en naast haar op bed ging liggen. Mia had gedacht dat de perfecte sex niet bestond, maar dit kwam toch wel heel erg in de buurt.

Het begin van een onverwachte relatie

“Je weet echt niet wat je allemaal met me doet”, zei hij terwijl hij haar verliefd aankeek.

“Dan zitten we allebei in hetzelfde schuitje. Als je dit vanmiddag tegen me had gezegd, dan had ik je voor gek verklaard. Ik zal het maar gelijk zeggen en doe ermee wat je wilt, want ik ga je nergens toe dwingen. Ik ben totaal verliefd op je aan het worden als een puber op haar eerste grote liefde.”

“Tsja”, zei Mark een beetje dramatisch, “dan denk ik dat we daarin ook in hetzelfde schuitje zitten. Je brengt gevoelens bij me boven, zowel op emotioneel als seksueel vlak, die ik nog nooit voor een vrouw gevoeld heb. Dus ja, ik ben ook spontaan voor je gevallen.”

De hele nacht hebben ze gepraat en Mark, die zijn eigen bedrijf heeft, besloot de volgende dag dat het tijd werd voor een korte spontane vakantie. Het werk dat hij moest doen kon op afstand gedaan worden en hij had een goede onderdirecteur, dus hij kon met een gerust hart een week op stad met de wondermooie vrouw die hij spontaan had ontmoet.

Naast heel veel diepe gesprekken, hadden ze ook heel veel seks en het leek wel alsof het potje het dekseltje had gevonden. Ze stonden allebei voor alles open en het was het begin van een relatie, waarvan ze allebei hadden gedacht dat die er nooit meer zou komen.

Van:
Datum: januari 10, 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *