Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Ik had zin in sex, hij blijkbaar ook

0 views
0%

Of ik aan mijn kutje mag zitten

Ik klopte heel even op z’n been en hij stopte gelijk, ondanks dat ik wist dat hij bijna zou gaan klaarkomen. Zijn zelfbeheersing was extra voeding voor mijn vlinders en mijn kutje stroomde bijna over. Als je me die ochtend had gezegd dat een knul die 10 jaar jonger was, mij tot nieuwe seksuele hoogtepunten zou brengen die middag, dan had ik je recht in je gezicht uitgelachen. Ik had je helaas die avond moeten bellen om m’n verontschuldigingen aan te bieden, want het leek wel alsof mijn kutje en lijf continue in een keurslijf van puur genot zaten.

“Zou je het erg vinden als ik met mijn hand naar mijn kutje ga en masturbeer, terwijl jij me in mijn mond neukt.”

Ik zei er nog net geen meester achteraan, omdat ik nog niet helemaal thuis was in de wereld van de soft-bdsm en mijn nieuw verworven kink van onderdanigheid.

“Als je er maar voor zorgt dat je tegelijkertijd met mij klaarkomt, want ik ga zo die geile mond van volspuiten, slet.”

Een lading zaad in mijn mond, heerlijk

Oepsie, hij maakte het nog geiler dan het al was door me enigszins dominant toe te spreken en de slet aan het einde was koren op mijn molen. Ik had geen enkel probleem om tegelijkertijd met hem klaar te komen, het was zelfs zo dat ik moest oppassen dat ik niet eerder een orgasme zou krijgen. Het volgende moment voelde ik zijn pik weer in mijn mond stoten en had hij mijn hoofd stevig vast, ik was me al aan het voorbereiden op de lading zaad die ik te slikken zou krijgen en de gedachten alleen al zorgde voor een bijna explosie in mijn kutje. Ik was zo blij dat ik zijn eikel voelde opzwellen en dat hij bij de volgende paar stoten begon te spuiten, want anders was ik met recht ontploft.

Ik dreef op een keihard orgasme terwijl ik mijn uiterste best deed om al zijn zaad door te slikken. Dat ging me aardig af, want ik liet geen druppel verloren gaan en ondertussen zat ik te trillen van genot van mijn eigen orgasme. Ik vergat echter mijn taken niet als onderdanige dame en zoog de laatste restjes uit zijn pik en likte die vervolgens keurig schoon. Als mijn ex-vriend me zo had gezien, had hij waarschijnlijk een rolberoerte gekregen en was al een stuk eerder uit mijn leven vertrokken, want dat had hij allemaal niet kunnen verwerken.

Hij doet dingen met me, ongelooflijk

Mike scheen het alleen maar geil te vinden en ik wist dat we een opwindend seksleven zouden gaan krijgen, als het allemaal goed tussen ons zou blijven, want ik had het idee dat ik alles met hem kon delen. Het scheelde dat ik hem natuurlijk al jarenlang kende en misschien had mijn moeder wel gelijk en heb ik de aantrekkingskracht die Mike op me had altijd verdrongen, niet tijdig opgemerkt of gewoon ergens in mijn onderbewustzijn in een verborgen kastje gestopt. Het zal wel aan het leeftijdsverschil hebben gelegen, dat voor mij iets meer was dan een dingetje en op dat moment was ik er nog helemaal niet zeker van, maar door mijn roze bril zag alles er anders uit.

Hij trok me omhoog en hield me stevig vast, terwijl hij met me begon te tongzoenen. Ik was totaal van de kaart, want ik had net zijn zaad doorgeslikt en nu wilde hij het proeven? Ik had dat nog niet toegelaten bij een man, omdat ik het een beetje vreemd vond, maar nu drukte ik me nog steviger tegen hem aan en het leek wel alsof we een eeuwigheid aan het zoenen waren.

 
Zin in sex, gebeft worden
 

Nog nooit zo goed gebeft

Ik was overweldigd door genot- en geluksgevoel en liet me gewillig meenemen naar mijn eigen slaapkamer, waar we in elkaars armen op bed gingen liggen. Het was tot die tijd niet alleen emotioneel, maar ook fysiek een uitdaging geweest en ik had mijn hoofd nog niet op zijn heerlijke borstkas neergelegd of we vielen allebei in slaap. Een onrustige slaap, want ik kwam in een hele erotische droom terecht. Ik lag vastgebonden op bed, had een blinddoek voor en iemand was mijn kutje aan het beffen. Het was zo levensecht, dat ik bijna op het punt stond om een orgasme te krijgen. Dat was het moment dat ik wakker werd en heel even nodig had om erachter te komen dat ik daadwerkelijk gebeft werd.

Wakker worden is nooit mijn sterkste kan, want ik kan nogal vaag zijn totdat ik m’n eerste kop koffie op heb. Daar had ik dus ook last van, want ik kon even niet plaatsen wie mijn kutje op een heerlijke manier aan het beffen was. Vervolgens gingen mijn hersens in overdrive en flitste alles van die middag in zuiver beeld aan me voorbij, van het aftrekken in het park, mijn mond neuken en de slaapkamer. De gelukzaligheid die ik die middag had gevoeld, kwam als een wervelwind weer terug en ik voelde me ook gelukkig, gelukkig en opgewonden. Mike kon namelijk beffen. Daar was ik in mijn erotische droom al achter gekomen, maar nu ik er live bij was en helemaal wakker, was het nog beter.

Hij zoog aan mijn clitoris en op dat moment voelde ik hoe hij een paar vingers in mijn kutje deed en me zachtjes begon te neuken. De ene sensatie na de andere schoot door me heen, want hij wisselde het zuigen aan mijn clitoris af, door er met zijn tong overheen te gaan en hij had mijn G-spot gevonden. Ik weet nog steeds niet hoe, maar hij flikte het. Ik lag te trillen op bed en deed alles wat in mijn macht lag om mijn orgasme uit te stellen, want ik wilde zolang mogelijk genieten van iets dat ik alleen maar gevoeld had als ik met mezelf bezig was en dat was half zo intens als ik het nu voelde. Als ik eens in de zoveel tijd de tijd had en nam om te masturberen, dan haalde ik m’n seks toy tevoorschijn die voelde alsof ik gebeft werd. Vervolgens pakte ik m’n speciale dildo, met een kleine knik aan de bovenkant. Daar kon ik met enige moeite mijn G-Spot mee vinden en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heerlijke orgasmes van kreeg.

Die twee sex toys konden vanaf nu af aan stof liggen happen in mijn nachtkastje als het aan mij lag, want wat Mike bij me teweeg bracht was vele malen beter. Ik gaf op een gegeven moment mijn strijd op om mijn orgasme in toom te houden en Mike voelde dat ik een orgasme kreeg en zoog iets steviger aan mijn clitoris, terwijl hij mijn G-Spot bleef bewerken. Het was alsof m’n kutje besloten had om er een extra showtje van te maken, want ik zag niet alleen sterretjes, maar het hele heelal kwam aan me voorbij.

Ik kromde mijn rug en er gebeurde iets dat ik niet helemaal kon definiëren maar het voelde fantastisch. Pas toen ik weer wat was bijgekomen van het klaarkomen en het natte gezicht van Mike zag, die ene grote grijns op z’n hoofd had, wist ik dat ik squirtend was klaargekomen. Ik had zijn gezicht volgespoten met mijn kutvocht en ik deed mijn hand voor mijn mond en zei alleen maar:

“Sorry, sorry, sorry”

Hij onderbrak me, want anders had ik nu nog in het sorry mantra gezeten, en zei:

“Nu stoppen met sorry zeggen, ik heb mijn eerste facial gehad en ben blij dat het van jou kwam en niet één of andere man die ik in een donker steegje heb gepijpt.”

Zelfde gevoel voor humor en een ernstig gesprek

Had ik al gezegd dat we hetzelfde gevoel voor humor hebben? Dat dit zeer aanstekelijk werkte op de kolonie vlinders in mijn buik die langzaam over de overbevolking begonnen na te denken? We lagen helemaal krom van het lachen en ik voelde dat de spanning uit mijn lijf leek te lopen. Ik was in tijdens niet zo relaxt geweest en daar had mijn Mike dus voor gezorgd.

“Nu moet ik gaan oppassen”, dacht ik bij mezelf, “want ik ga hem “mijn Mike” noemen. Misschien dat het helemaal niets wordt, dat als hij klaar is met me neuken hij van gedachten veranderd? Dat de verliefdheid bij hem weg is nu de droom van sex met mij werkelijkheid is geworden?”

Ik was gestopt met lachen en keek plotseling heel ernstig. Mijn plan was geweest om te vragen of hij me liefdevol wilde neuken, maar dat had ik zowaar even opzij weten te zetten.

“We gaan het gesprek hebben, hé?”, vroeg hij en ik wist op dat moment zeker dat hij mijn gedachten kon lezen of iets dergelijks of dat er iets op m’n gezicht geschreven stond.

“Ja, we gaan het gesprek hebben en dat doen we in de huiskamer. Pak jij een fles wijn uit de koelkast, die hebben we waarschijnlijk wel nodig.”

Het was even stil toen we samen op de bank zaten, nog steeds naakt, en we een sipje van onze wijn namen. We wisten allebei niet waar we moesten beginnen totdat ik de stilte verbrak en vroeg of hij zeker wist dat dit was wat hij wilde, aangezien ik bepaalde verwachtingen had en heb en ik gaf hem een uitweg. We konden het weekend nog heerlijke sex hebben, want dat liet ik me zeker niet ontgaan, maar dan zou het afgelopen zijn voordat de emotionele band nog intenser werd.

Het werd een gesprek dat ons nog lang zal heugen. We praten over ons leven, onze dromen, het verleden, seksuele fantasieën, verwachtingen, do’s en don’ts, zelfs zijn verantwoordelijkheden als eventuele stiefvader, eigenlijk over alles. We gingen van de hak op de tak en het leek wel alsof er twee beerputten werden opengegooid. Ik deelde dingen met hem die ik nog nooit had gedeeld en hij deed hetzelfde bij mij. Ik kwam die avond en nacht meer over hem te weten dan in al die jaren dat ik hem had gekend. Ik liet mijn onzekere kant zien, mijn zwaktes en het muurtje dat ik om me heen had gebouwd. Een muurtje waarvan de bovenste stenen een beetje los kwamen te zitten en dat hij dat veroorzaakt had.

Mijn beurt, ik pijp hem wakker

Het bleef niet bij die ene fles wijn en uiteindelijk moesten we stoppen met praten omdat we allebei oververmoeid waren. Niet zo raar, want het was ondertussen half zeven in de ochtend en een beginnend zomerzonnetje begon al door de ramen te schijnen. We hebben de hele zondag op bed gelegen en tegen de middag maakte ik hem wakker op dezelfde manier als hij bij mij had gedaan de middag ervoor. Ik had voorzichtig de dekens van hem afgetrokken en was zijn heerlijke pik aan het pijpen en het voelde ongelooflijk toen ik al iets meer van zijn lengte in mijn mond kreeg. Ik wisselde zachtjes pijpen af met likken aan en onder zijn eikel en ik vond het nog lang duren voordat hij wakker werd.

Hij keek me een beetje verward aan, zoals ik gekeken moet hebben toen ik zag hoe hij me aan het beffen was en vanaf dat moment hoorde ik alleen maar gekreun, totdat ik weer zo’n heerlijke lading te slikken kreeg. Ik veegde m’n mond af en stond op en liep uitdagend met mijn kont wiegend naar de badkamer toe en hij wist niet hoe snel hij achter me aan moest komen. Het werd de hoogste tijd dat we het sekszweet van ons zouden afspoelen en vervolgens lekker in bad zouden gaan.

Nadat we gedoucht hadden liep ik snel naar de keuken om koffie te zetten, terwijl hij het bad liet vollopen en ons gesprek ging verder waar we die ochtend waren geëindigd. We dachten over zoveel dingen hetzelfde en ik voelde dat het allemaal echt was wat hij zei. Hij was ook eerlijk en zei dat hij absoluut niet wist hoe hij zich als stiefvader moest gedragen, maar ik stelde hem gelijk gerust. Dat zou vanzelf gaan, iets waar ik van overtuigd was geraakt.

Romantische sex en een lunchbox

Die middag hebben we nog de liefdevolle sex gehad en namen we de tijd om elkaars lichaam te ontdekken en te genieten. Ik was allang de tel kwijtgeraakt van het aantal orgasmes dat ik had gehad sinds de ontmoeting met Mike in het park, maar het waren er veel. Die middag kwamen er nog een paar bij en er moest een spreadsheet aan te pas gaan komen om alles bij te houden.

We lieten die avond eten komen, want dat was er nogal bij ingeschoten en keken knus tegen elkaar aan op de bank, een romantische film. Daarna nog een paar aflevering uit de nieuwste Star Trek serie en ergens tijdens één van de afleveringen waren we een slaap gevallen. We werden vroeg in de ochtend wakker met het beeld op: “bent u nog aan het kijken?’, van de streamingdienst.

Hij moest zich haasten, want hij moest op tijd op zijn werk zijn en als een toegewijde vrouw maakte ik snel een ontbijt klaar en ik gaf zelfs een lunchbox aan hem mee. Als je had gezegd dat we bijna aan ons twaalfenhalfjarig huwelijk toe waren, dan had ik dat absoluut niet vreemd gevonden. Ik zweefde door de dag heen van mijn nieuw gevonden geluk, afgewisseld door twijfel of ik het niet kwijt zou raken en ik merkte dat ik zat te wachten op de appjes die hij stuurde. We hadden nog niet ik “hou van je gezegd”, omdat het natuurlijk veel te vroeg was, al had ik een paar keer op mijn lippen moeten bijten.

Ik doe voor het eerst aan sexting

Het eerste appje dat ik van hem binnenkreeg was:

“ik heb de rest van de week vakantie en ik hou van je.”

Was dit echt mijn Mike, de vriend van mijn broertje die ik al zolang kende? Had hij een cursus gedachtenlezen op afstand gevolgd en was cum laude geslaagd?

Ik besloot om iets te doen wat ik nog nooit had gedaan, omdat ik doodsbang was dat mijn grote borsten op het internet terecht zouden komen. Ik stuurde eerst een appje met de mededeling dat het volgende alleen voor hem bedoeld was en dat hij ervoor moest zorgen dat niemand over zijn schouder meekeek. Ik had ondertussen sexy lingerie aangetrokken met een half open bh, zodat mijn borsten topless te zien zouden zijn en ik nam een selfie. Ik sneed niet eens eerst mijn gezicht van de foto af om verdere herkenning moeilijker te maken, maar stuurde die gewoon naar hem op.

“Wat ben jij een mooie vrouw, ongelooflijk”, kreeg ik terug en weer had hij gescoord. Ik werd alleen al opgewonden van het feit dat hij me begeerde en wat hij daarna stuurde, zorgde er alleen maar voor dat ik weer helemaal in de flow van het weekend zat. Hij was blijkbaar ergens een magazijntje ingelopen bij zijn bedrijf en had zijn pik uit zijn broek gehaald en er een foto van gemaakt. Ik had normaliter een hekel aan dickpics maar ik wist nu al dat ik er van hem niet genoeg te zien kon krijgen.

“Tot snel lieverd”, stond erbij en het liefst was ik naar mijn slaapkamer gerend om mijn Tarzan tevoorschijn te halen en mezelf aan stukken te masturberen. Ik besloot echter alles te bewaren voor die avond en ging uit pure ellende en afleiding het huis van onder tot boven schoonmaken. Ik was net aardig op weg toen de deurbel ging en ik liep naar de voordeur toe, degene vervloekend die het durfde om bij me aan te bellen. Ik hoopte zelfs dat het een deur-tot-deur verkoper was, die ik kon opeten en zijn botten uit kon spugen in de voortuin. Ik had mijn dikke kamerjas aan, met daaronder nog steeds mijn sexy lingerie en ik hoopte dat mijn verschijning genoeg zou zijn om wie er ook voor de deur stond een trauma te bezorgen.

Pagina 5 van “Zin in sex”

Visited 1.074 times, 4 visit(s) today
From:
Date: september 1, 2023

One thought on “Ik had zin in sex, hij blijkbaar ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *