Download nu de hele video!

Ik had zin in sex, hij blijkbaar ook

0 views
0%

Weer met mijn handen tegen de muur

Met verwilderd haar en een blik waar een bliksemstraal jaloers op zou worden, deed ik de deur open en van het één op het andere moment veranderde ik in een verliefde bakvis die met open ogen naar haar geliefde keek. Mike stond voor de deur met een enorme bos bloemen in zijn handen en voordat ik wat kon zeggen, stond hij al binnen en zei:

“ze vonden het geen enkel probleem dat ik vakantie nam, zonder dat ik het van tevoren besproken had. Dus ik ben vanaf nu de hele week vrij. Zal er wel mee te maken hebben dat het software systeem het aantal overuren dat ik heb staan niet kan verwerken en dat het rustig is. Als het moet zou ik zelfs de hele maand vrij kunnen nemen was me verzekerd.”

Het enige dat ik kon doen was de kamerjas van me af laten glijden en gespreid tegen de muur gaan staan. Het leek wel een herhaling van de zaterdag ervoor met het enige verschil dat hij zich niet eens uitkleedde, maar gewoon zijn pik uit zijn broek haalde, mijn onderbroekje een stukje opzij deed en me begon te neuken. Hij had nog net aan de bos bloemen op de grond neergelegd, voordat hij zijn pik in me stootte en me stevig begon te neuken.

De opwinding van het uitwisselen van de foto’s en mijn geile gedachten over wat er allemaal die avond zou gaan gebeuren, zorgden voor een fantastische neukpartij. Ik liet me niet alleen neuken, maar deed actief mee en duwde mijn kontje naar achteren als hij in me stootte. Blijkbaar hadden mijn grote borsten hetzelfde effect op hem gehad als zijn dickpic op mij, want het was met recht een vluggertje. Het kon niet langer dan een minuut of zeven geduurd hebben. Ik voelde hoe hij klaar ging komen en vanaf het moment dat hij zijn eerste stralen heet zaad in me spoot, trok mijn kutje strak en kreeg ik het orgasme waar ik zo hard aan toe was.

Ik scheen nogal gelukzalig achterom gekeken te hebben en keek in het mooie gezicht van Mike, die van zijn heftige orgasme aan het bijkomen was. Zijn pik was uit me gegleden en ik merkte dat ik er een gewoonte van ging maken, want ik ging gelijk op m’n knieën om die schoon te likken. Ik proefde niet alleen zijn zaad, maar ook mezelf en dat gaf een heerlijk gevoel. Vervolgens stond ik op, pakte de bos bloemen en liep naar de keuken om die in een vaas te zetten, alsof er niets aan de hand was en ik niet net een geile neukpartij had gehad.
 
Zin in sex, ik kan niet meer
 

Het gaat wel heel erg snel

Mike bleef een beetje onwennig achter in het halletje en besloot om zich maar gelijk helemaal uit te kleden om niet uit de toon te vallen bij mijn outfit. En ja, we hebben die middag sex gehad, heerlijke sex, maar ook weer een heleboel gepraat. Hij wist stukje bij beetje mijn onzekerheden weg te nemen en wist ook dat het wat tijd zo kosten voordat ik echt zou geloven dat het waar was waar ik in terechtgekomen was.

Hij wist me ervan te overtuigen dat het bijna niet anders dan echt kon zijn toen hij vroeg of we die avond door de zure appel heen konden bijten en naar mijn ouders konden gaan. Hij wist dat Steef er die avond zou zijn, dus leek het hem een goed moment om die stap te nemen. Ik was gelijk een nerveus wrak en zenuwbom te gelijk nadat hij het had gezegd en kwam in één van mijn buien terecht, die ik over het algemeen voor mezelf hield.

“Gaan we niet te snel? Wat zullen mijn ouders wel niet denken? Krijg je geen ruzie met Steef? Moeten we het niet uitmaken? Weet je zeker dat je het niet erg vin dat ik 10 jaar ouder ben? Wil je zelf nog kinderen? Wat moet je met me, ik ben een oud wijf en ik heb niet het lijf van die grieten van je eigen leeftijd?”

Ik moet het hem nageven, hij bleef de rust zelve en had al mijn vragen opgeslagen. Nadat ik uitgeraasd was, veel te bitcherig was geweest en stond te janken van de zenuwen, trok hij me op zijn schoot en kuste mijn tranen weg. Ik zat als een labiele deurmat te snotteren op zijn schoot en ondanks dat ik sexy lingerie aanhad, wist ik dat dit niet één van mijn beste optredens was. Hij praatte zachtjes tegen met een lieve toon in zijn stem en hij wist me heel snel weer rustig te krijgen.

Als ik het te snel zou vinden dan zouden we het later doen, geen enkel probleem, maar ik begreep waarom hij het wilde doen.

“We blijven toch bij elkaar, dus we kunnen dit net zo goed snel achter de rug hebben, want om eerlijk te zijn heb ik geen zin om geheimzinnig te doen. Ik wil middenin het centrum gaan staan en door een megafoon schreeuwen dat jij van mij bent.”

Kortom, die avond stonden we, toch wel een beetje nerveus, bij mijn ouders voor de deur. Er stond een voor mij vreemde auto op de oprit, maar Mike herkende hem gelijk.

“Euhhhh, we kunnen nog terug, maar mijn ouders zijn er ook. Kan zijn dat dat iets teveel van het goede is.”

Zijn ouders en mijn ouders zijn goed bevriend met elkaar en het komt regelmatig voor dat ze bij elkaar eten. Mike verzekerde me dat hij dit niet op opgezet en ik besloot om door te zetten.

Best raar de reacties

“We gaan dit gewoon doen en als ze gaan zeiken, dan hebben we daar maling aan, want we gaan hier gewoon mee verder”, zei ik een stuk dapperder dan dat ik me voelde. Mike leek ook een beetje van slag, maar alles veranderde toen mijn broertje de deur opendeed. Hij keek mij veelbetekenend aan en liep vervolgens naar Mike toe en sloeg hem op z’n rug:

“Eindelijk gelukt, ouwe geilneef van me”, was het enige dat hij tegen hem zei en dat was een soort van mannencode om aan te geven dat de kous daarmee af was. Steef wist gelijk wat er aan de hand was en accepteerde het zonder problemen. Dat was in ieder geval een goed begin, maar het werd nog beter toen we de huiskamer inliepen. Zowel mijn als Mike z’n ouders zaten nog aan de eettafel en zonder iets te zeggen stond m’n vader op en liep naar ons toe. Ik was even bang dat hij Mike met kop en kont het huis uit zou gooien, maar hij pakte zijn portefeuille en haalde er vijftig euro uit. Vervolgens liep hij naar mijn glimlachende moeder toe en gaf die aan haar.

Dat zag ik allemaal vanuit m’n ooghoeken, want ik had de moeder van Mike om m’n nek hangen die zo blij was en zich geen betere schoondochter kon wensen. Mike z’n vader keek zoals hij keek, een wat vage chagrijnige blik, maar ik zag in zijn ogen iets glinsteren en wist dat ik ook z’n goedkeuring had.

“Ik weet niet wat er aan de hand is”, zei Mike een beetje serieus, “ik kwam Alice tegen op de oprit en we liepen samen naar binnen, wat is er allemaal aan de hand?”

Ik keek hem aan alsof ik het in Keulen hoorde donderen en was te verbijsterd om iets te zeggen. Voordat het maalproces in mijn hoofd echter aan de gang ging, nam Mike me in zijn armen en zoende me waar iedereen bij was. Ze barsten allemaal in lachen uit en vanaf dat moment was het druk. Het bleek dat mijn vader de weddenschap had verloren van mijn moeder en dat de ouders van Mike het allang doorhadden, maar het alleen een beetje lang vonden duren.

Voor het eerst een man in de auto pijpen

We waren met Mike z’n auto gekomen, een wat hoger model, en ik zat te trippen van geluk in de auto toen we uiteindelijk ’s avonds laat terugreden.

Pak de snelweg”, zei ik voordat hij af wilde slaan richting mijn huis.

Mike was wat traag van begrip en keek me vragend aan, maar deed gewoon wat ik vroeg. Een goede eigenschap al zeg ik het zelf.

“Gaan we nog ergens speciaal naar toe, mevrouw”, vroeg hij overdreven beleefd, maar ik hield mijn mond. Ik moest namelijk al mijn moed bij elkaar rapen om te gaan doen wat ik van plan was. Pas toen we een paar kilometer op de snelweg hadden gereden, kwam ik in actie.

“Op de weg blijven letten en naar de rechterbaan”, zei ik alleen maar en vervolgens begon ik zijn broek los te knopen. Ik haalde zijn pik eruit en voordat Mike goed en wel doorhad wat er gebeurde, was ik hem aan het pijpen. Ik was gewoon verslaafd geraakt aan die pik van hem en daar had Mike totaal geen probleem mee, want er ging vanaf dat moment bijna geen dag voorbij of ik had hem niet in mijn mond zitten.

Als ik vroeger thuis was van mijn werk, dan zat ik naakt op m’n knieën in het halletje op hem te wachten en het eerste wat ik deed was zijn pik pijpen en zijn zaad slikken. Als hij eerder thuis was, dan ging hij naakt op bed liggen en trok ik snel mijn onderbroekje uit als ik binnen was en haalde snel een washandje langs mijn kutje en liep vervolgens ook naar de slaapkamer. Daar ging ik op zijn gezicht zitten en liet me beffen totdat ik spuitend of niet op zijn gezicht klaarkwam. Laten we zo zeggen dat we een aardige balans hadden gevonden in onze orale seks beleving.

Uiteindelijk kwam hij na een kilometer of vijftien klaar en reden we uitermate gelukkig weer terug naar huis toe. Een huis waar hij een week later was ingetrokken. Hij had de maand vakantie opgenomen die hij kon krijgen om zijn appartement verkoop klaar te maken en zijn spullen te verhuizen.

Het begin van een streekroman?

Had ik al gezegd dat Mike heel stabiel was als het om de financiën ging, net als ik. Hij had het voor elkaar gekregen, met een klein beetje hulp van zijn ouders en een hele lading geld spaargeld, om op z’n 22ste al een klein appartementje te kopen. Dat ging, dankzij de flink gestegen huizenprijzen, voor een meer dan aardig bedrag van de hand en dat betkende dat we ons over geld in de toekomst geen echte zorgen hoefde te maken. We verdienden allebei goed, dus ik had niets anders verwacht, maar zo’n buffer op onze spaarrekening was altijd lekker.

Ik merk dat ik ondertussen een streekroman aan het schrijven ben en ik ben nog niet eens echt begonnen. Misschien, als ik wat tijd over heb, schrijf ik een vervolg en geloof me, je gaat niet geloven wat ik allemaal heb meegemaakt en hoe ik, en Mike ook trouwens, seksueel gegroeid zijn. Dus hou de site in de gaten.

Visited 1.074 times, 4 visit(s) today
From:
Date: september 1, 2023

One thought on “Ik had zin in sex, hij blijkbaar ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *