Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Ik krijg eindelijk zijn mooie pik te zien

0 Aantal keer bekeken
0%

Vriendin is de koningin van crazy

“Ik kan niet zonder je“, begon ze vrij overtuigend en dacht daarmee een gevoelige snaar bij Jeroen te raken. Daarna ging het al snel bergafwaarts want ze vertelde dat ze sex met haar ex had gehad omdat ze zo gestrest was over de situatie van de niet betaalde rekening.

“Dus eigenlijk is het je eigen schuld”, blonk er tussenuit als niet in contact met de realiteit staan. “Ik kom zo naar je toe, maar dan moet je wel de Uber betalen, en dan praten we het uit. Ik wil niet dat we onze relatie verbreken door zoiets simpels.”

Als ze het daarbij gelaten had, dan was het gat dat ze gegraven had blijkbaar nog niet diep genoeg, want ik was de gelukkige die in de volgende tekstregels genoemd werd. Ik zou een frigide kut zijn, die niet eens wist hoe een echte pik er uitzag, niet dat Jeroen die had, maar om een idee te geven. Die van haar ex was namelijk wel een echte, waardoor ze diep gevuld werd.

Jeroen had nu echt door dat ze al heel erg ver afgegleden was in de wereld van haar eigen waanideeën. Hij besloot om mijn advies op te volgen en haar op alles te blokkeren, van zijn telefoonnummer tot zijn social media accounts.

Geen Netflix, wel sex

Facebook reacties zijn niet waarop ze gehoopt had

Ik besloot had ondertussen besloten om op haar Facebook te kijken of ze er iets had opgezet over de hele situatie en ik kon mijn lachen niet inhouden. Ze had een verrassende wending aan het verhaal gegeven, dat zij voor de rekening moest opdraaien en Jeroen degene was die met een ex-vriendin er vandoor was gegaan.

Gelukkig dat ik alles kon lezen, want ze had geen enkele restrictie op haar account gezet. Onder haar diepdroevige melding had een vriendin gereageerd met de vraag of ze weer vergeten was haar medicijnen in te nemen. Het bleek dat een groot gedeelte van de vriendinnengroep van mevrouw de manipuleerster in de hun stamkroeg had gezeten en alles had zien gebeuren. Hoe ze ruzie met Jeroen had gemaakt, met de cocktail in haar hand naar haar ex-vriend gegaan was en dat ze flink tegen hem aan had staan rijden, voordat ze met elkaar begonnen te zoenen.

Dit was mooie informatie want het zoengedeelte was nieuw voor ons. Er stond nog een reactie onder het bericht van de vriendinnen en dat was van de ex-vriend. Hij baalde ervan dat hij er weer ingetrapt was bij zijn ex-vriendin, die voor de handigheid niet had verteld dat ze een relatie had. Hij had haar inderdaad naar huis gebracht, maar daar was het zo’n beetje bij gebleven. Hij hoopte dat ze lekker in de stront zou zakken en hij wilde nooit meer contact met hem hebben.

BE2 Online Dating

Oude sexfoto’s en een nieuw begin

Ik kon niet wachten om de nog ontbrekende stukken in het verhaal aan te vullen en nam contact op met de vrouw die gereageerd had. In een pb’tje legde ik uit wat er nog meer had plaatsgevonden en noemde ook de foto’s op die ze had gestuurd. Die vriendin had weer contact met de ex-vriend opgenomen en hem de foto’s laten zien. Die antwoordde dat het oude foto’s waren, van het begin van hun relatie en dat hij blij was dat hij er niet met zijn gezicht opstond. Ze had zonder hem in te lichten een webcam geplaatst, die alles opgenomen had. Ze was echter zo vol van zichzelf, en niet van de pik van haar ex, dat ze de webcam zo had gericht dat zij altijd in beeld zou zijn.

Jeroen had over mijn schouder meegekeken en nadat we het laatste bericht van de ex-vriend hadden gelezen, barsten we allebei in lachen uit. We besloten dat er genoeg drama geweest was en zette onze mobieltjes op stil en de laptop uit. Er werd nog een fles wijn opengetrokken en we hadden het uitermate gezellig met z’n tweeën. Pas in de vroege ochtend gingen we slapen en we konden gelukkig extra lang in bed blijven liggen, want we waren allebei vrij de volgende ochtend.

We gingen ouderwets gezellig samen lunchen en dat was het moment dat Jeroen vroeg waarom ik niet eerder had ingegrepen.

“Wat denk jezelf”, had ik geantwoord, “dat je ook maar één woord van mij gelooft had. Je was superverliefd, die kut zou er dan alleen maar voor gezorgd hebben dat we nooit meer contact met elkaar zouden hebben.”

Het bleek dat ze had gevraagd of ze niet bij hem in kon komen wonen, want het werd tijd om zijn jeugdvriendin te vergeten en verder te gaan met zijn leven. Jeroen had gedacht dat ze een grapje maakte, maar kwam er nu pas achter dat ze waarschijnlijk bloedserieus was geweest.

Geen Netflix, wel passie

Nadat we geluncht hadden, besloten we terug naar bed te gaan en te gaan Netflixen. Hij kwam lekker naast me liggen, omdat ik degene was die een groot bed en een grote televisie op mijn slaapkamer had. Ik voelde instinctief dat dit het moment was dat ik er voor moest gaan, want anders zou ik er later heel veel spijt van krijgen.

In de afgelopen drie maanden had ik meer dan genoeg tijd gehad om over de vriendschap met Jeroen na te denken en ik was tot de conclusie gekomen dat we voor elkaar bestemd waren. Ik had daar duidelijk een probleem mee, omdat ik mijn vriendschap niet op het spel wilde zetten en het hem waarschijnlijk nooit verteld zou hebben.

Ik was er in de afgelopen drie maanden steeds meer achter gekomen dat ik gewoon verliefd op hem was. Het was dan ook verschrikkelijk voor me, dat hij een relatie met uberkutje had en ik me afzijdig moest houden. Ik had een paar keer op het punt gestaan om mijn gevoelens met hem te delen en het was uiteindelijk stom dat ik het niet gedaan had.

Het bleek dat Jeroen voor Miss Dramaqueen was gegaan omdat hij ook gevoelens voor me had ontwikkeld, maar hij er vanuit ging dat ik die niet zou beantwoorden. Hij wilde de kriebels in zijn buik kwijt en was met de eerste de beste bitch die hij tegengekomen was, een relatie aangegaan. Het was best grappig toen we allebei tegelijkertijd onze gevoelens voor elkaar probeerden te uiten

Dat zie je wel eens in films dat al zijn moed bij elkaar verzameld had en zijn gevoelens wilde vertellen. Ze beginnen tegelijkertijd, waarop hij zegt dat de vrouw eerst aan de beurt is. Die verteld enthousiast dat ze op een date gaat en daarop besluit de andere persoon zijn gevoelens voor zich te houden. Pas anderhalf uur verder, bijna aan het einde van de film, liggen ze bij elkaar in bed en gaan ze intens gelukkig houden.

Dat was een film die ik probeerde te vermijden, dus toen Jeroen zei dat ik moest beginnen, gooide ik alles eruit. Dat ik hem veel te lang als mijn beste vriend had gezien in plaats van als de man die me gelukkig zou gaan maken. Dat ik onbewust al een hele tijd op hem verliefd was en dat het me speet dat ik niet ingegrepen had bij Linda Lijpo.

Hij keek me met een verliefde blik aan en begon me toen te zoenen. Dat overviel me een beetje, dus ik hield mijn lippen stijf op elkaar, maar na een seconde of tien gaven mijn hersens gelukkig aan mijn mond door dat die open moest. Het was aan de ene kant een beetje onwennig om met mijn beste vriend te tongzoenen, maar aan de andere kant voelde het heerlijk en tegelijkertijd vertrouwd.

De volgende pagina van dit erotische verhaal

Van:
Datum: september 29, 2022
Pornosterren: Eva Elfie / Miss Lady

5 thoughts on “Ik krijg eindelijk zijn mooie pik te zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *