Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Ik krijg eindelijk zijn mooie pik te zien

0 Aantal keer bekeken
0%

Voor het eerst zoenen met elkaar

Eindelijk zoenen we met elkaar

We hadden zeker tien minuten met elkaar gezoend, toen we elkaar uiteindelijk loslieten en Jeroen gelijk begon te vertellen.

Hij was ook al een tijdje verliefd op me, maar wist niet hoe hij het aan me moest vertellen. Hij was ook al bang dat onze vriendschap er aan onderdoor zou gaan en had besloten om het voor zich te houden. Truus Kut was alleen maar afleiding waarvan hij spijt had dat hij er aan begonnen was.

Het werd even stil en we keken elkaar diep in de ogen aan. Ik was degene die de volgende stap nam en ik moest zeggen dat het nogal spontaan was voor me. Ik had wel sex gehad, maar ik was nooit verder gekomen dan aftrekken en dat ze aan mijn borsten mochten zitten. De twee keer dat ik geneukt had, was in het donker geweest en beide keren was het me niet goed bevallen. Had er waarschijnlijk mee te maken dat degene door wie ik me liet neuken, na vijf minuten klaarkwam en het dan de hoogste tijd vond om weer naar huis te gaan. Na de tweede keer had ik gezegd dat hij niet meer hoefde terug te komen en het enige dat hij zei, voordat hij de deur uitliep was: “ok”.

Ik voelde me gebruikt en had besloten dat iemand van zeer goede huize moest komen om ervoor te zorgen dat we de liefde gingen bedrijven. Want het “neuken” was ik zat. Vandaar dat ik al twee jaar droog stond en alleen maar masturbeerde met mijn verzameling seksspeeltjes die steeds uitgebreider werd.

Fantaseren over zijn mooie pik

Vooral de laatste drie maanden had ik gefantaseerd over hoe de mooie pik van Jeroen er uit zou zien en hoe die in me zou voelen. Ik had hem in mijn fantasie als groot voorgesteld, als gemiddeld maar ook als een kleine pik. Alle keren werd ik super opgewonden en kwam meestal dan al snel klaar. Ik was blij dat het formaat voor mij geen doel was.

In die tijd had ik af en toe stiekem naar hem gekeken als hij, alleen gekleed in zijn boxershort, naar de douche liep. Hij was volgens mij linksdragend, maar dat wist ik niet helemaal zeker. De laatste keer dat ik hem in het echt had gezien, was toen we veel jonger waren en we besloten om doktertje te spelen. Ik liet die van mij zien en hij die van hem en dat was het. We vonden het belangrijker om te gaan voetballen en daarna was het er nooit meer van gekomen.

Ik had nu het gevoel dat het mysterie van zijn mooie pik nu eindelijk opgelost zou worden omdat ik ondertussen mijn topje en mijn bh had uitgetrokken en zag hoe Jeroen met open mond en met een verliefde blik in zijn ogen naar me aan het kijken was. Daar werd ik best zekerder van en al snel had ik mijn rokje en mijn onderbroekje ook uitgedaan. Het enige dat ik nog aanhad, waren m’n witte sokjes, waarvan ik vond dat het er best erotisch uitzag.

Naakt op bed en vol verwachting

Nadat ik helemaal naakt was ging ik liggen op bed en keek hem verwachtingsvol aan. Het duurde even voordat de klik viel dat hij zich ook moest gaan uitkleden en op het moment dat hij zijn boxershorts wilde uittrekken, zei ik dat hij even moest stoppen. Ik kreeg eindelijk zijn pik te zien en dat was iets waar ik van wilde genieten. Ik voelde hoe mijn kutje steeds natter werd en ik kwam overeind en trok zijn onderbroek zelf uit. Er kwam een diepe zucht uit mijn mond, want zijn pik was mooi en aardig groot. Ik bleef er even naar staren en nam hem toen voorzichtig in mijn hand. Ik begon hem zachtjes af te trekken en ik voelde hoe er een rilling door het lijf van Jeroen ging en begon hem ietsje sneller af te trekken. Ik zag aan zijn gezicht dat hij aan het genieten was, want hij had zijn ogen gesloten en ik hoorde hoe hij aan het kreunen was.

Zijn mooie pik pijpen

Voor de eerste keer een man pijpen

Ik werd steeds dapperder, want ik deed iets wat ik nog nooit bij een man had gedaan. Ik ging met mijn mond naar zijn pik toe en nam voorzichtig zijn eikel tussen mijn lippen. De geur van sex die van zijn pik afkwam zorgde ervoor dat ik nog meer opgewonden raakte en Jeroen kreeg het zo te horen steeds moeilijker.

“Oh ja, pijp me alsjeblieft”, zei hij met een hese stem, “hier heb ik van gedroomd.”

Ik had gelukkig een heleboel sexverhalen gelezen, waarin bij een aantal een zeer gedetailleerde beschrijving van een blowjob was gegeven. Vervolgens zocht ik een paar sexvideo’s op, waarin de vrouw alleen maar aan het pijpen was en ik moest zeggen dat ik daar trouwens ook aardig opgewonden van raakte. Ik had mijn grote dildo erbij gepakt en had die in mijn mond gedaan en er mee geoefend. Ik was in theorie goed voorbereid, nu hoefde ik het alleen nog maar in de realiteit waar te maken.

Jeroen zijn mooie pik in mijn mond was niet te vergelijken met de dildo die ik gebruikt had om te oefenen. Het was wel een voordeel dat ik nu zonder problemen zijn grote pik diep in mijn mond kon nemen. Ik had al snel doorgehad dat ik door mijn neus moest ademen, om niet te gaan kokhalzen. Al de theorie paste ik toe op de mooie lul van Jeroen en als het zo door zou gaan, was hij niet de enige die ging klaarkomen.

Milffinder

Ik wisselde de snelheid waarmee ik hem pijpte af, zodat ik hem af en toe langzaam aan het bevredigen was om het volgende moment de snelheid op te voeren. Ik was mijn idee van tijd totaal kwijt, omdat ik me volledig concentreerde op het pijpen en pas naderhand kreeg ik te horen dat het een genotshel was geweest voor Jeroen. Pas na meer dan een half uur was hij klaargekomen en het had hem vreselijk veel moeite gekost om niet gelijk te gaan spuiten toen ik was begonnen met hem te pijpen.

Hij was blij dat ik af hem af en toe op een rustig tempo pijpte, zodat hij zich goed kon concentreren op het niet klaarkomen. Hij wilde zolang als het mogelijk is genieten van de heerlijkheid die ik hem gaf.

Ik voelde hoe hij uiteindelijk op het punt van klaarkomen stond, want zijn eikel begon op te zwellen en zijn pik begon een beetje te schokken. Jeroen probeerde zijn penis nog uit mijn mond te halen, maar hij had al snel door dat hij dat niet moest proberen. Ik sloot mijn lippen nog strakker om zijn pik heen en begon hem nog sneller te pijpen. Ik wist absoluut niet hoe het zou zijn om zijn zaad in mijn mond te krijgen. Zou ik het lekker vinden of was het rampzalig? De enige manier waarop ik erachter zou komen was om het te laten gebeuren. Ik voelde hoe hij mijn hoofd vastpakte en zijn mooie pik nog dieper in mijn mond duwde. Dat was ook het moment dat hij begon te spuiten en ik was even van slag door de hoeveelheid, maar al snel begon ik alles door te slikken.

Omdat het de eerste keer was, kostte het me moeite, maar het bezorgde me ook iets. Tijdens het slikken kreeg ik m’n eerste orgasme van die middag. Een kleintje, maar niet minder lekker en een goede voorbereiding op mijn andere orgasmes. Ik wist nu al dat we passie- en liefdevolle sex gingen hebben en dat Jeroen wel iemand was die zich bekommerde om wat ik nodig had en dat was iets totaal wederzijds overigens.

Nadat ik het laatste rest zaad uit zijn pik gezogen had, ging ik weer naar zijn gezicht toe en kwamen we in een tweede tongzoensessie terecht. Hij proefde zijn eigen zaad tijdens het zoenen en ik wist dat hij het vreselijk opwindend vond, want ik voelde hoe hij met zijn handen naar mijn billen ging en er zachtjes in kneep.

De volgende pagina van dit erotische verhaal

Van:
Datum: september 29, 2022
Pornosterren: Eva Elfie / Miss Lady

5 thoughts on “Ik krijg eindelijk zijn mooie pik te zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *