Flirten met oma's
Flirt met Vrouwen
Download nu de hele video!

Ik krijg eindelijk zijn mooie pik te zien

0 Aantal keer bekeken
0%

Voor het eerst gebeft worden

Voor het eerst gebeft worden

Ik drukte me stevig tegen hem aan, zodat mijn borsten geplet werden tegen zijn borstkas en liet mijn handen ook de vrije loop gaan. Jeroen had een gespierd lichaam, maar netjes gespierd. Niet als een bodybuilder die teveel steroïden had geslikt. Hij had een strakke kont, waar ik heerlijk over kon wrijven en ik voelde hoe zijn pik nog steeds stijf omhoog stond. Ik wilde niets liever dan dat hij die mooie pik in mijn kut zou laten verdwijnen en ik had gedacht dat het zou gaan gebeuren toen hij me voorzichtig terugduwde op bed en mijn benen uit elkaar deed.

Ik bereidde me er op voor dat hij zijn mooie pik in één keer in mijn kletsnatte kutje zou stoten, maar er gebeurde iets heel anders. Ik begon ongewild te schokken toen ik zijn tong over mijn clitoris heen voelde gaan en ik wist gelijk wat er hoog op mijn verlanglijstje kwam te staan als het om sex ging. Hij nam uitgebreid de tijd om mijn kutje te ontdekken en te verwennen met zijn tong. Het leek wel alsof hij mijn lichaam aanvoelde, want hij wist mijn orgasme zo lang te rekken, dat ik het bijna uitschreeuwde van genot.

Uiteindelijk liet hij me gaan en kwam ik hard klaar, zoals ik nog nooit was klaargekomen. Niet dat dat ooit tijdens de sex was gebeurd, maar mijn masturbeersessie waren altijd van hoge kwaliteit, al zeg ik het zelf.

De liefde bedrijven en neuken

Terwijl ik nog van mijn orgasme aan het genieten was, ging Jeroen al een stapje verder. Ik voelde hoe hij zijn eikel tegen mijn kutgaatje aanduwde en vervolgens langzaam bij mij naar binnen ging. Het genot stroomde nog intenser door mijn leef heen en mijn orgasme had besloten om nog een tijdje bij me in de buurt te blijven.

De eerste vijf minuten was hij me langzaam aan het neuken en pas toen hij voelde dat mijn orgasme langzaam minder was geworden, ging hij iets sneller. Ik probeerde zijn stoten zo goed mogelijk op te vangen, zodat we in een heerlijk neukritme zaten. Mijn handen hadden het ondertussen druk met het wrijven over zijn gespierde borstkas en ik smolt toen we elkaar superverliefd aankeken.

Door mijn gebrek aan ervaring had ik gedacht dat we met dit standje zouden gaan eindigen, maar daar had Jeroen een ander idee over. Hij bleek net even iets meer ervaring met sex te hebben dan ik, waardoor ik op mijn handen en knieën op bed zat en mij van achteren nam. Het voelde zo goed, dat ik dit al snel tot mijn favoriete standje had gebombardeerd, niet wetende dat daar in de nabije toekomst nog een aantal nieuwe standjes bijkwamen.

Mature Zoekt

Hij ging me telkens ietsje harder neuken en ik bleef genieten. Ik masseerde met één hand mijn borsten en duwde mijn kontje naar achteren als hij in me stootte. Ik was al snel verslaafd aan zijn mooie pik en ik wilde niets liever dan dat hij zijn zaad in mij spoot.

Om dat kracht bij te zetten, begon ik iets sneller mijn kontje naar achteren te duwen om aan te geven dat hij het tempo op moest voeren. Dat was super lekker en ik was bijna aan het klaarkomen, toen ik voelde hoe hij weer begon te schokken en zijn zaad, diep in mijn kutje spoot. Ik dacht dat ik gek werd van genot, want de heerlijke trillingen schoten door mijn lijf heen. Ik zag met recht sterretjes in mijn ogen en ik hield pas op met klaarkomen toen hij naast me lag en me in zijn armen nam.

Het begin van iets moois

“Ik heb niet alleen eindelijk je mooie pik gezien, maar ook gevoeld wat je er mee kan. Ik denk dat wij het heel erg leuk met elkaar gaan krijgen”, gooide ik eruit en ik was super blij toen hij aangaf dat mijn kutje de mooiste was die hij ooit had gezien en dat hij er, zoveel als het kon, zijn pik in wilde hebben zitten.

Ik kroop tegen zijn borstkas aan en samen vielen we in een diepe slaap en werden pas tegen de avond weer wakker. We hadden snel een Chinees besteld en nadat we het maandmenu hadden weggewerkt, gingen we weer naar bed toe. We vielen pas diep in de nacht in slaap, nadat we uitgebreid van elkaar hadden genoten.

De erotische video

PS. de erotische video is van een andere keer dat we heerlijke sex hebben gehad. Dat was de keer dat ik met schaken had verloren, ja, we zijn nerds, en ik me helemaal aan hem moest overgeven. Iets dat ik zonder problemen heb gedaan.

Van:
Datum: september 29, 2022
Pornosterren: Eva Elfie / Miss Lady

5 thoughts on “Ik krijg eindelijk zijn mooie pik te zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *