BE2 Online Dating
Download nu de hele video!

Gen Z vriendin houdt van romantiek en ingewikkelde standjes

0 views
0%

Gen Z vriendin is van het handjes vasthouden

Hij is helemaal hoteldebotel verliefd op zijn Gen Z vriendin. Na twee dates hielden ze handjes vast in de bioscoop en na de derde date gaf hij haar een voorzichtige kus toen hij haar had afgezet. Hij wist ondertussen dat ze nogal romantisch was ingesteld en ze had aangegeven dat ze niet al te snel wilde gaan. Dat was natuurlijk datingjargon voor: “we gaan nog geen sex hebben.”

Daar had hij geen enkel probleem mee, want hij begon haar steeds leuker te vinden en de romantiek waarmee ze zich omringde beviel hem uitstekend. Picknicken, wandelingen op het strand, samen op je rug in het gras liggen en naar de sterren kijken, intiem uit eten gaan, een romantische date en noem het maar op. Van beide kanten werd het hele arsenaal opengetrokken en uiteindelijk na twee maanden gaf ze aan dat ze klaar was om seks te gaan hebben.

Ze gaan eindelijk sex hebben

Hij was nog net niet buiten zinnen, want hij verlangde vreselijk naar haar, maar besloot om het heel rustig aan te doen. Hij zou zijn Gen Z vriendin de leiding laten nemen en hij had er al rekening mee gehouden dat het veel voorspel zou zijn, zoenen en langzame romantische en erotische seks. Hij was dan ook stomverbaasd toen ze bij hem thuis waren en hij de pure opwinding in haar ogen zag.

Een sletje die van ingewikkelde standjes houdt

“Ik hoop dat je het niet erg vindt, maar ik hou aan de ene kant van heerlijke langzame erotische seks en aan de andere kant kan ik een enorme slet zijn. Je hebt mazzel vandaag, hoop ik, want ik ben in bui nummer 2. Dus blijf rustig staan, ik doe de rest. Oh ja, hou me stevig vast tijdens het neuken, want ik hou van ingewikkelde standjes.”

Hij was nog druk bezig om alles te verwerken, toen ze al op haar knieën zat en zijn grote pik in haar mond had genomen. Het was even schakelen, maar dat was binnen een seconde gebeurd en hij gaf zich helemaal over aan zijn nieuwe vriendin.

Visited 589 times, 1 visit(s) today
From:
Date: oktober 3, 2024
Pornosterren: pinaxpress

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *