Flirten met oma's
50 Match Dating
Download nu de hele video!

Echtpaar wil seksleven leuker maken, ze huren een dure escort vrouw in

0 Aantal keer bekeken
0%

Pagina 2. Naaktfoto’s van een knappe blonde oudere vrouw

Victoria, knappe blonde echtgenote Victoria, knappe blonde echtgenote
Ze maakt er een opwindende striptease van Ze maakt er een opwindende striptease van
Naakt in een auto Naakt in een auto
Geile rijpe vrouw en een geil kutje Geile rijpe vrouw en een geil kutje

My First Time Sluts

Een hoerige fantasie van de echtgenote

Ze bestelden iets te eten en ploften daarna op de bank om lekker te relaxen. Mark deed zijn ogen dicht en ging verder waar hij voor het eten mee gestopt was, en dat was slapen. Esmeralda had echter iets anders in de planning staan, want het leek wel alsof ze continue geil was. Ze was druk bezig met haar volgende fantasiem en het kwam haar wel goed uit dat haar echtgenoot lag te slapen. De knappe vrouw ging naar haar slaapkamer, waar ze een heel geil setje kleding, lingerie en lange laarzen aantrok. Esmeralda keek in de spiegel en zag dat ze er helemaal klaar voor was. Het enige dat ze nog hoefde te doen was een lange jas aantrekken en naar de plek toe te rijden die ze in gedachten had.

Dat was een rustige straat, in de buurt van een industrieterrein, waar ’s avonds hoeren hun geld verdienden en hoerenlopers aan hun trekken kwamen. Ze wilde haar fantasie zo echt mogelijk maken, maar ze had geen zin om ruzie te krijgen met een prostituee over een afgebakend territorium, dus had ze ervoor gekozen om een stukje uit de buurt haar plan in werking te stellen. Ze belde naar Mark z’n mobieltje, die ze op zijn buik had gelegd, zodat ze er zeker van wist dat hij er wakker van werd.

“Waar ben je?”, was zijn eerste vraag, toen hij nog wat slaperig zijn mobieltje tegen zijn oor had gedrukt.

“Kijk op je WhatsApp en stuur me een bericht als je weggaat”, was het enige dat ze zei en ze verbrak gelijk de verbinding. Nog geen vijf minuten later kreeg ze het bericht dat hij onderweg was en kwam ze in actie. Ze had uitgerekend hoe lang het gemiddeld zou gaan duren voordat hij op de afgesproken plaats zou zijn. Precies een minuut voordat hij zou arriveren, stapte ze uit haar auto, deed haar lange jas uit en ging een beetje in de schaduw wachten.

Als een hoer onder een lantaarnpaal

Ze was ver uit haar comfortzone gekropen door niet haar lange jas aan te houden, maar in haar hoerige kleding op straat te staan. Esmeralda hoopte zo erg dat er niet toevallig iemand voorbijkwam die de hond aan het uitlaten was of dat een kennis had besloten juist op die avond de rustige straat in te rijden. Ze had de lange jas naast zich op de grond gelegd, zodat ze die snel kon aantrekken, want ze wilde wel een escape hebben.

Als het aan haar had gelegen was ze gillend weggerend, want de minuut wachten leek wel een uur te duren. De opwinding weerhield haar echter, want ze wilde de kans niet mislopen om een fantasie werkelijkheid te laten worden. Eentje die al een hele tijd in haar hoofd zat. Na twee minuten was het wachten over, want ze zag de auto van Mark de straat inrijden. Hij reed stapvoets, want hij wist niet precies waar hij moest zijn en op dat moment stapte Esmeralda uit de schaduw en ging onder een lantaarnpaal staan.

Ze zwaaide naar Mark ten teken dat hij moest stoppen en hij wist even niet hoe hij het had. Esmeralda gebaarde dat hij zijn raampje open moest draaien en zonder gedag te zeggen, zei ze dat hij er uitzag alsof hij seks nodig had en dat zij hem dat kon bieden, tegen een prijs natuurlijk. Mark herstelde zich snel en begon te onderhandelen, want hij wist precies welke fantasie zijn vrouw aan het uitleven was.

Zijn echtgenote stapte in en begon over zijn pik te wrijven, terwijl ze richting een geldautomaat reden. Ze wilde haar fantasie zo echt mogelijk maken en dat betekende dat ze vooraf betaald wilde worden. Hij gaf haar de afgesproken driehonderd euro, die ze spontaan in haar decolleté deed, tussen haar grote borsten in.

“Rij maar naar het plekje”, zei ze terwijl ze zijn broek aan het losknopen was. Mark wist gelijk wat ze bedoelde, een afgelegen stukje weg, waar daadwerkelijk niemand kwam. Ze hadden daar vroeger vaak genoeg seks in de auto gehad, maar dat was gestopt naarmate ze het druk kregen met het leven. Het was 20 minuten rijden en Esmeralda ging helemaal op in haar werk als hoer. Ze was blij dat Mark z’n auto een automaat had, zodat hij niet hoefde te schakelen. Dat maakte het pijpen tijdens het rijden een stuk eenvoudiger.

Ze zorgde ervoor dat hij niet klaarkwam, want ze wilde hoe dan ook snel geneukt worden, op de achterbank. Het plekje bleek zo verlaten te zijn als vroeger en nadat ze dat goed gecontroleerd hadden, voorzichtigheid boven alles, ging het tweede gedeelte van het “seksleven leuker maken” plan van Esmeralda in werking. Ze trok in de auto haar topje uit en stapte topless uit, Mark keek haar op een manier aan waar ze lang naar gezocht had en waar ze vreselijk blij van werd. Dit was de Mark van het begin van hun relatie, toen hij haar aankeek alsof ze een cadeau was die zichzelf uitpakte. Zijn gretige blik zorgde ervoor dat haar kutje overliep en ze trok snel haar rokje uit, zodat ze goed geneukt kon worden. Ondergoed en een bh had ze niet aangetrokken, zodat ze naakt op de achterbank lag, met alleen haar lange laarzen nog aan. De knappe echtgenote wist dat hij daar super opgewonden van raakte en ze kreeg een geile glimlach op haar gezicht toen ze zag dat hij niet meer te houden was.

Hij dook nog net niet op haar, maar het scheelde weinig. Het was goed dat hij een grote auto had, want hij stootte, zonder zich in bochten te hoeven wringen, zijn grote pik in één keer diep in haar kutje en begon haar hard te neuken. Normaal had ze liever gehad dat er aan voorspel gedaan zou worden en dat het neukritme langzaam werd opgevoerd, maar daar taande ze nu niet naar. Ze moest hard en diep geneukt worden en ze wilde gebruikt worden. Dat mocht hij, want hij had er immers voor betaald.

Van achteren geneukt worden op de achterbank van de auto

Het feit dat hij haar behandelde als een hoer, zorgde ervoor dat haar kutje in brand stond en de genotstrillingen door haar lichaam schoten. Hij was niet bezig om haar eerst een orgasme te bezorgen, maar neukte haar hard en dacht alleen aan zijn eigen klaarkomen. Esmeralda had het ook niet nodig, want ze gaf zich volledig over aan haar fantasie. Ze deed echter één ding wat een hoer niet zo snel zou doen, ze veranderde van standje, zodat ze haar clitoris kon verwennen terwijl ze geneukt werd.

Ze duwde Mark van zich af, die teleurgesteld kreunde, maar dat was snel afgelopen. Ze ging op handen en knieën op de achterbank zitten, en nu was zij degene die hard kreunde, toen ze voelde hoe hij zonder pardon zijn grote pik voor de tweede keer in haar kletsnatte kutje stootte en haar van achteren begon te neuken, in hetzelfde tempo als waar hij mee gestopt was. Ze was blij dat ze het achterportier open had gelaten, want anders had ze waarschijnlijk stevig haar hoofd gestoten, want met elke harde stoot werd ze een stukje naar voren geduwd. Ze ving zijn stoten op door met haar onderlichaam naar achteren te gaan en was ondertussen met haar hand naar haar clitoris gegaan.

Hij mag nog niet klaarkomen

Die was al aardig opgezwollen en ze begon er driftig over te wrijven. Ze wilde haar orgasme zo timen dat ze klaarkwam als hij zijn zaad in haar spoot en dat bleek lastig te zijn. Mark was namelijk door het harde neuken al heel dicht bij een orgasme en ze kreunde hardop en schreeuwde bijna dat hij nog niet mocht klaarkomen.

Dat was voor Mark een klein probleempje, want hij wist dat als hij in dit tempo door zou blijven neuken, hij binnen een paar minuten al zou gaan spuiten. Hij deed er alles aan om zijn klaarkomen uit te stellen en uiteindelijk was hij wiskundige berekeningen aan het maken en dat hielp net genoeg, om pas te gaan spuiten toen zijn vrouw hard klaarkwam. Ze schokte met haar hele lichaam en Mark had het gevoel dat het strakke kutje van zijn vrouw al zijn zaad uit hem aan het trekken was. Het was voor allebei een orgasme dat hoog in hun top 10 terechtkwam en op de terugweg hing Esmeralda intens gelukkig tegen haar man aan. Ze had het gevoel dat hun seksleven met een sneltreinvaart weer op de rails terecht aan het komen was.

De fantasie van haar echtgenoot wordt werkelijkheid

De vrijdag, een dag voor de afspraak, waren ze allebei vrij en Esmeralda was benieuwd waar haar man mee op de proppen zou komen. Het was een soort van stilzwijgende overeenkomst dat ze nu één van zijn fantasieën zouden laten uitkomen. De knappe echtgenote was de hele dag in spanning wanneer er iets zou gaan gebeuren. Dat zorgde ervoor dat ze tegen de avond bijna tegen het plafond opliep van de spanning en opwinding. Mark was een uurtje daarvoor vertrokken en ze had geen flauw idee waar hij naar toe was.

Hij had haar een Whatsappje gestuurd waarin stond dat ze iets sexy’s aan moest trekken, maar dat het niet te sexy moest zijn. Ze begreep gelijk wat hij bedoelde en nog geen half uur later zat ze klaar op de bank in de huiskamer, te wachten op het volgende berichtje. Ze had het idee dat er iets ging gebeuren op een plaats waar ook andere mensen waren, dus had ze een net kort rokje aangetrokken en een bijpassende blouse en jasje, waar haar grote decolleté goed in uitkwam. Ze wist zeker dat als er andere mannen zouden zijn, ze ervoor kon zorgen dat er een aantal een aardige nekverrekking zou krijgen.

Flirten met andere man in de kroeg

“Kom naar de kroeg waar we vroeger kwamen en ga een eindje bij me vandaan zitten”, was zijn volgende bericht en ze belde gelijk een taxi. Vroeger waren ze regelmatig in een kroeg te vinden, waar meer mensen van hun toenmalige leeftijd kwamen. Ze had ergens gelezen dat het in andere handen was overgegaan, maar dat het publiek hetzelfde was gebleven. Dat betekende dat zij bij de ouwetjes zouden horen en dat ze weinig bekenden tegen zouden komen. In ieder geval geen mensen van hun eigen leeftijd, die ze per ongeluk ook nog kenden.

Het was een ritje van 10 minuten en ze was best opgewonden toen ze de kroeg binnenstapte. Het was nog redelijk vroeg op de avond, dus de tent zat niet afgeladen vol. Ze zag haar man aan de bar zitten en een dame naast hem waar hij mee in gesprek leek te zijn. Esmeralda voelde een steek van jaloezie en baalde daarvan. Ze besloot om vanaf dat moment overal open in te gaan en pas een vrouw te lijf te gaan als die zich naakt aan haar man aanbood. Anders zou het nooit wat worden met een ander en vooral een beter seksleven.

Ze ging, zoals haar man gevraagd had, een eindje bij hem vandaan zitten en ze was verrast toen er opeens een jongeman naast haar kwam staan. Hij bestelde een biertje en vroeg of zij misschien nog een wijntje wilde hebben. Ze wilde hem net gaan vertellen dat ze een keurig getrouwde vrouw was, toen ze zich opeens bedacht dat ze daar met een doel was. Een beetje flirten kon geen kwaad dacht ze bij zichzelf, het was niet dat Mark hopeloos alleen zat te zijn.

Esmeralda keek hem onopvallend aan en toen hun blikken elkaar kruisten, knikte hij bijna onmerkbaar met zijn hoofd, ten teken dat het goed was wat ze deed. Ze raakte in gesprek met de jongere man en ze vond het aandoenlijk om te zien hoe zijn uiterste best deed om niet in haar decolleté te kijken. Als ze niet getrouwd was geweest, dan had ze hem na een half uur al meegenomen naar haar huis. om hem haar grote borsten in het echt te laten zien en te kijken wat hij allemaal te bieden had in bed.

Ze schrok van die gedachten, want het was nog nooit eerder in haar opgekomen dat ze seks met een andere man zou gaan hebben. Het echtpaar was zo monogaam als het maar kon. Het was niet dat ze niet naar andere mannen of vrouwen keken, maar de behoefte aan vreemdgaan was er nooit geweest. Dat gold voor haar en ze kon haar handen in het vuur steken voor haar echtgenoot.

Versierd worden door haar eigen man

Het werd na een paar wijntjes zelfs heel gezellig en toen er een kruk naast haar vrij kwam, zag ze haar man aankomen lopen en ze wilde hem automatisch gedag zeggen, maar hij schudde met zijn hoofd. Esmeralda keek hem daarom heel even aan en ging toen weer verder met haar gesprek met de jongeman. Ze was best trots dat ze een stuk jongere man opgewonden kon krijgen, dat deed haar ego meer dan goed.

Ze had echter al snel door wat haar echtgenoot van plan was, want ze hadden het er over gehad tijdens het lange gesprek dat de hele nacht had geduurd. Hij zou doen alsof ze elkaar niet kenden en haar vervolgens gaan versieren. Ze kon zich voor haar hoofd slaan dat ze hier niet eerder aan had gedacht, maar ze hadden zoveel gepraat dat het haar even ontschoten was.

Vanaf dat moment ging ze naadloos mee in zijn fantasie en ze verschoof haar aandacht langzaam naar haar man. Ze vond het een beetje zielig voor de jongeman, die zijn kans op seks met de mooie oudere vrouw in rook zag opgaan. Esmeralda zorgde ervoor dat hij een paar biertjes kreeg en al snel was zijn aandacht gevestigd op een andere vrouw. Hij bleef nog even hangen omdat hij het niet netjes vond om zomaar bij haar weg te lopen, totdat Esmeralda hem in zijn oor fluisterde dat hij ervoor moest gaan. Hij keek haar opgelucht aan en liep naar de andere vrouw, die hij blijkbaar kende, want al snel waren ze in een diep gesprek met elkaar verwikkeld.

Mark was ondertussen dicht tegen haar aan gaan staan en ze voelde door zijn broek heen dat hij een stijve had gekregen. Ze wreef er onmerkbaar overheen en ze wachtte op wat er komen ging. Haar echtgenoot boog zich naar haar toe en vroeg of ze misschien zin had om mee te gaan naar een andere kroeg. Esmeralda knikte en stond op, terwijl Mark de rekening betaalde. Hij hielp haar heel galant in haar jas en ze liepen samen de kroeg uit. Ze wist nu even niet wat er zou gaan gebeuren en dat leek Mark zeer vermakelijk te vinden.

De laatste pagina van dit opwindende seksverhaal

Van:
Datum: februari 25, 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *