Flirten met oma's
Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Echtgenote heeft seks met een onbekende man in een hotelkamer

0 views
0%

Echtgenote en ik zitten bijna in een scheiding

Mijn echtgenote en ik hebben het lastig gehad in ons huwelijk het afgelopen jaar. Beter gezegd, al een paar jaar, alleen staken we onze kop in het zand voor onze huwelijksproblemen. Dat was op zich niet zo lastig, want we hadden een druk leven en te weinig tijd om ons er druk over te maken. Ons seksleven was niet wat je noemt bijzonder en was langzaam veranderd in één keer in de twee weken in plaats van een paar keer in de week.
gf
Nadat onze jongste dochter naar de universiteit was gegaan, kwam het hoge woord bij mijn vrouw eruit dat ze ongelukkig was en zelfs nadacht over scheiden. Dat kwam niet echt als een donderslag bij heldere hemel voor me en ik was er zelf bijna van overtuigd dat dit misschien de enige optie was als we allebei gelukkig wilden zijn.

De wederzijdse frustraties er uitgooien

Het werd een emotioneel gesprek en eindelijk kwamen onze frustraties eruit, zonder dat we ruzie aan het maken waren en elkaar voor van alles en nog wat uitmaakten. Het was een gesprek dat tot de volgende ochtend duurde, het was gelukkig weekend, en zelfs afgesloten werd met seks. We werden in elkaars armen weer wakker en ik zag in mijn vrouw haar ogen een glimp van de verliefdheid zoals ik die kende uit het begin van onze relatie. Ik moet ongeveer hetzelfde hebben gekeken naar haar, want het eerste wat ze deed was me vol op mijn mond zoenen en nadat we als verliefde pubers hadden getongzoend, ging ze met haar hoofd naar beneden en ik kon mijn geluk niet op. Ze pijpte me alleen nog maar als we een feestje hadden gehad en iets teveel hadden gedronken en zelfs dat was discutabel het afgelopen jaar.

Ouderwets gepijpt worden door mijn vrouw

Ik voelde hoe haar mond zich om mijn eikel sloot en ze me langzaam begon te verwennen met haar tong, het was geen moetje, maar ze nam de tijd en ik lag met mijn ogen dicht te genieten. Het was als vanouds en ik genoot ervan hoe ze me langzaam naar een keihard orgasme wist te brengen en ze dit keer zelfs mijn zaad doorslikte. Iets dat ze in het begin van ons huwelijk als doodnormaal had beschouwd, beter gezegd, ze vond het vreselijk geil.

Ik wil dat ze op mijn gezicht komt zitten

Het eerste dat ik zei, nadat we weer getongzoend hadden, was dat ze op mijn gezicht moest gaan zitten. Ze strubbelde tegen, want ze had zich niet gewassen en we hadden geneukt, dus dat vond ik vast niet lekker. Ik zei verder niets, maar trok haar naar me toe en zei:

“Niet zeuren, gewoon doen. Als ik het niet had gewild, dan had ik het niet gevraagd.”

Dat bleek een overtuigend argument te zijn voor mijn vrouw en voorzichtig ging ze op mijn gezicht zitten, met haar knieën naast mijn gezicht en steunde met haar handen op het hoofdeinde van het bed. Het was lang geleden dat ik haar zo had gebeft en ik moest even wennen. Nadat ik mijn positie een beetje had aangepast, kon ik beter ademen en vervolgens ging ik zachtjes met mijn tong over haar clitoris heen.

Ze kreunde luid en ik voelde hoe ze haar kutje tegen mijn tong aandrukte ten teken dat ik iets sneller moest gaan. Ik had ondertussen met mijn handen haar billen vastgepakt en was er in aan het kneden, iets dat ze heerlijk vond, en draaide steeds sneller cirkeltjes met mijn tong om haar clitoris heen.

Ik ging met één vinger langs haar kletsnatte kutje en vervolgens ging ik met mijn hand weer naar haar kontje toe en duwde die vinger voorzichtig tegen haar kontgaatje aan, terwijl ik haar iets sneller begon te beffen. Ze begon steeds harder te kreunen en begon met haar onderlijf zachtjes heen en weer te gaan over mijn gezicht en ik wist dat ze op het punt stond om hard klaar te komen.

Ze komt hard klaar van het beffen

Gelukkig kende ik mijn vrouw nog goed genoeg en ze kwam inderdaad een minuut later hard klaar en ik had preventief flink ingeademd, want ze drukte haar kutje hard tegen mijn mond aan. Ze trok helemaal strak en ze begon heftig te trillen. Mijn echtgenote had door dat het voor mij wat ongemakkelijk werd, toen haar orgasme langzaam begon af te nemen en ze liet zich naast me op bed vallen en kroop dicht tegen me aan, terwijl ik mijn arm om haar heen sloeg.

Het gesprek is nog lang niet afgelopen

Vier uur later werden we voor de tweede keer wakker en besloten dat het de hoogste tijd werd voor koffie en een ontbijtje. We gingen samen in bad en het gesprek waar we de vorige avond aan begonnen waren, ging verder. Ik merkte dat niet alleen bij mij een last van mijn schouders viel, mijn vrouw begon zich ook steeds beter en op haar gemak te voelen, want bij haar gebeurde hetzelfde.

We sprongen van de hak op de tak en hadden en het leek wel alsof we terug in de tijd waren gegaan naar het begin van ons huwelijk, toen we elkaars dromen vertelden, het over de toekomst hadden en onze fantasieën met elkaar bespraken. Dat laatste was toch nog wel een struikelblok voor mijn vrouw, want ze begon een beetje te hakkelen en ze hield zich in. Pas toen ik zei dat ik nergens vreemd van op zou kijken en voor alles zou openstaan of in ieder geval bespreekbaar zou maken, ontspande ze weer.

“Aangezien we sinds de middelbare school al bij elkaar zijn en ik bijna alleen maar seks met jou heb gehad, zou ik heel graag een keer seks met een andere man willen hebben. Maar ik begrijp als jij dat niets vindt hoor, ik vind het al opwindend om over te praten”, zei ze er vlug achteraan.

Saskia, mijn vrouw, keek me een beetje angstig aan en had duidelijk een andere reactie van me verwacht.

“Daar valt over te praten”, zei ik, “maar dan wil ik wel kijken en het opnemen. Dan kunnen we het later terugkijken als een soort van voorspel. Alleen wel in een hotel en niet bij ons thuis, als je het niet erg vindt.”

“Meen je dat nu echt, of zeg je dit om mij tevreden te houden”, zei ze vol ongeloof en ik antwoordde dat ik natuurlijk niet wist hoe ik zou reageren, maar het idee leek me opwindend.

“Je komt er pas achter als je het geprobeerd heb”, zei ik, “en als we alles weer op zijn beloop laten, dan loopt het weer fout tussen ons en dat wil ik niet.”

“Maar wat zou jij dan willen? Al kan ik me daar wel iets bij voorstellen?”, zei ze lachend, “laat me raden, seks met een andere vrouw, een trio en misschien zelfs wel partnerruil. Ik sta trouwens niet negatief tegenover alle drie de opties, dan weet je dat.”
 
 

Milffinder
 
 

Ik neuk haar hard van achteren

“Handen en knieën”, zei ik alleen maar en mijn vrouw, die een tikje onderdanig is, ging gelijk in de positie zitten, zodat ik haar van achteren kon neuken. Het was geweldig om weer de spannende seks te hebben, waar we ons aan overgave in het betere gedeelte van ons huwelijk als het om seks ging.

Ik stootte mijn pik diep in haar kletsnatte kutje en begon haar stevig en hard te neuken, iets waar ze vreselijk geil en opgewonden van raakt. Ze deed actief mee en ik genoot ervan hoe haar zware moederborsten heen en weer zwaaiden terwijl ik haar naar een orgasme aan het neuken was. Ik stelde me voor hoe ik aan het kijken was hoe een andere man haar zou nemen en vreemd genoeg raakte ik daar best opgewonden van.

Er was een term voor, een man die zijn vrouw laat neuken door een andere man en vervolgens te horen krijgt hoe slecht hij wel niet in bed is, vergeleken met haar nieuwe lover. Dat was “cuckold”, maar dat ging me een stapje te ver. Ik vond het best om te kijken hoe de seksuele fantasieën van mijn vrouw zouden gaan uitkomen, maar ik hoefde niet voor lul gezet te worden. Misschien vond ik het wel helemaal niets en zou ik blij zijn als het over was, of gewoon de hotelkamer uitlopen. Ik wilde mijn vrouw echter de kans geven om haar fantasie uit te laten komen, zonder dat ik moeilijk ging doen.

Ik raak zelf ook opgewonden van haar fantasie

Ik zag voor me hoe de andere man haar naar een orgasme aan het neuken was, terwijl ik aan het kijken was en me aftrok. Ik zat alleen met de vraag wat ik zou gaan doen als hij haar kutje had volgespoten en ik nodig moest klaarkomen. Het idee om hem er bij haar in te steken terwijl ze vol zat met zijn zaad, trok me niet echt. Gelukkig zou er waarschijnlijk oraal wel iets te regelen zijn, maar ik kreeg een ander alternatief toen ik het niet echt doorhad, maar hardop aan het denken was.

“Je vindt het geil als je kut volgespoten wordt door een andere man. Dan wil je zeker dat ik je daarna ga neuken?”, begon ik, in een poging om de geile praat waar we altijd aan deden er in te gooien.

“Ja, dat lijkt me geil, maar ik wil niet dat je me in mijn kutje neukt. Ik wil je pik in mijn kontje hebben als ik klaar met die man ben. Dat is jouw kontje en daar komt geen pik van welke man dan ook in. Jij mag mijn kontje volspuiten.”

Ze kreunde hard terwijl ze het verhaal aan het vertellen was en ik raakte nog meer opgewonden. Ik had mijn echtgenote wel eens in haar kontje geneukt tijdens de seks, maar het was geen regelmatig terugkerend iets. Nu stelde ze het zelf voor en het was een oplossing waar ik me heel goed in kon vinden.

“Dus jij gaat op mannenjacht en versiert één of andere kerel die je in je moederkutje gaat neuken. Aangezien je toch een milf bent, verwacht ik wel dat je een jongere gast versiert. Eentje die je lang en hard kan neuken, terwijl ik kijk.”

Ik moet het nogal streng gezegd hebben, want mijn echtgenote stopte met bewegen en het neuken viel gelijk helemaal stil. Met een timide stemmetje vroeg ze: “je vindt het toch niet erg hé, anders houden we het bij een fantasie. Ik wil niet dat dit tussen ons inkomt.”

“Nee schat”, zei ik snel, “ik bedoelde het niet zo streng, ik moet zeggen dat ik aardig opgewonden raak van het idee, dus we gaan gewoon zien hoe we het allebei vinden. Misschien is het wel helemaal niets voor je en blijft het bij die ene keer en misschien vind ik het wel niets. Aan de andere kant, als we er allebei super geil van worden en we genieten ervan, dan komt het zeker op de todo lijst te staan.”

“Ok, dat wilde ik horen, wil je nu alsjeblieft weer verder gaan lieverd, want ik zit tegen een orgasme aan.”

We komen tegelijkertijd klaar

Ik begon haar gelijk weer op hoog tempo te neuken en inderdaad, na een paar minuten kwam ze hard klaar en voelde ik hoe ze begon te schokken en haar kutje strak trok om mijn pik heen. Dat was genoeg stimulans voor mij om nog een paar keer diep in haar te stoten en vervolgens hard klaar te komen. Ik pakte haar stevig bij haar middel en stootte nog een paar keer ongecontroleerd in haar en spoot mijn zaad diep in haar kutje. Ik merkte dat haar orgasme weer in heftigheid toenam toen ze mijn hete sperma diep in zich voelde en nadat ik helemaal leeg was, vielen we uitgeput naast elkaar op bed.

Mijn knappe echtgenote kwam in mijn armen liggen en wreef zachtjes over mijn pik die langzaam aan slapper werd en ze deed iets wat ze heel lang niet meer gedaan had. Mijn mooie echtgenote ging met haar hoofd naar mijn pik toe en likte heel voorzichtig mijn eikel schoon en zoog de laatste restjes zaad uit mijn pik. Daarna kwam ze weer tegen me aanliggen en ik niet een glimp van verliefdheid, maar veel meer in haar ogen dat ik al heel lang niet meer gezien had. Ik moet op dezelfde manier naar haar gekeken hebben, want voordat we het echt doorhadden waren we ouderwets aan het tongzoenen en stopten pas na een paar minuten. Ik was dolblij dat de passie weer terug was en er stonden ons een paar spannende avonturen te wachten als het om onze seks toekomst ging. Mijn vrouw die door een andere man geneukt wordt zou de eerste zijn en ik besloot dat we gelijk maar de koe bij de hoorns moesten vatten.

“Volgende week vrijdag neem ik ook vrij op je vrije dag, dan rijden we donderdag naar een hotel ergens in een drukke stad en met een beetje mazzel en jouw versiertechnieken, wordt je donderdagavond al geneukt. Goed plan?”
 
 

 
 

Visited 1.616 times, 19 visit(s) today
From:
Date: september 25, 2024
Pornosterren: Becky Tailor

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *