Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

De rol van onderdanige lerares bevalt me wel

0 views
0%

Een lerares met een druk leven

Ik ben dus Marja en ik heb een heel druk leven. Zo druk dat de sex er af en toe bij inschiet, maar gelukkig heb ik een beste vriend die ik al vanaf de peuterschool ken. Eentje die altijd voor me klaarstaat als ik hulp nodig heb, en sinds kort ook als ik de behoefte aan sex heb. Eigenlijk meer als hij de behoefte aan seks heeft, maar dat wordt allemaal duidelijk als je mijn verhaal leest.

Ik ben ooit begonnen als lerares maar sinds mijn studie heb ik een webshop erbij waarmee ik mijn bankrekening nu aardig mee weet te vullen. Gaat wel een heleboel werk inzitten, dus als ik een weekend vrij ben, dan wil ik daar ook van kunnen genieten.

Ik ben niet echt van de one-night-stands

Soms ga ik leuke dingen doen met mijn vriendinnen, soms doe ik gewoon helemaal niets dan romantische films kijken en soms heb ik zwaar de behoefte aan sex. Als dat laatste het geval was, dan wilde ik nog wel eens naar de kroeg gaan om een man op te pikken voor een one-night-stand, maar daar had ik al snel geen goed gevoel meer bij. Bleven alleen nog mijn vertrouwde dildo en vibrator over, maar ik begon een harde pik in mijn kutje vreselijk te missen.

Dat was het moment waarop mijn beste vriend en voormalige lover, Merijn, weer om de hoek kwam kijken. Zoals ik al zei, ik ken hem al vanaf de peuterschool en we woonden zowat naast elkaar. Dat betekende dat we heel veel met elkaar omgingen en ondanks dat hij een wat sukkeliger typje was, had ik me voorgenomen dat hij later m’n man zou gaan worden. Hij was de eerste, en ook enige trouwens in die tijd, waar ik doktertje mee speelde en het aloude “als ik de mijne laat zien, laat jij dan de jouwe zien?”.

Verkering met mijn grote liefde op de middelbare school

Aan het begin van onze middelbare schooltijd kregen we officieel verkering, iets waar onze omgeving al jarenlang op aan het wachten was, en mocht hij voor het eerst aan mijn grote borsten zitten. Hij was ook de eerste waar ik sex mee had, als aftrekken in het fietsenhok daaronder valt en hij was ook de eerste waar ik het mee uitmaakte. Dat was zo ongeveer aan het einde van onze carrière op de middelbare school en hij had het totaal niet zien aankomen. Het was ook een opwelling van me, want we zouden allebei in een andere stad gaan studeren en ik vond op dat moment dat ik nog niet klaar was voor een langdurige relatie. Ik wilde mijn haren losgooien en kijken wat de wereld te bieden had en dat bleek dus best vies tegen te vallen.

We zijn vrienden gebleven

Uiteindelijk waren we wel op de één of andere manier vrienden gebleven. Als hij dat bij mij geflikt had, dan had ik hem waarschijnlijk nooit meer willen zien, maar Merijn was begripvol en lief als altijd. Dat zat gewoon in hem en hoe ik ook af en toe mijn best deed, ik kreeg het er niet uit. Ik ging dus studeren om lerares te worden en Merijn ging toegepaste natuurkunde sturen, ergens aan de andere kant van het land. We zagen elkaar nog maar sporadisch, maar via de socials en het chatten bleven we van elkaars leven op de hoogte. Terwijl ik het druk had om mijn haren los te gooien, had hij al snel een nieuwe vaste vriendin gevonden en ik moet zeggen dat ik aardig jaloers was toen ik voor het eerst foto’s van haar zag. Ik weet niet hoe de sukkelaar het deed, maar hij blijkt toch een soort speciale aantrekkingskracht te hebben op knappe vrouwen met grote borsten.

Jaloers op zijn nieuwe vriendin?

De naam van de slet was Irene en ik maakte nog net geen poppetje met haar naam, waar ik ’s avonds voor het slapen gaan in kon prikken. Mijn wilde haren periode liep namelijk al snel uit op een fiasco omdat ik al snel doorhad dat ik voornamelijk voor de sex gebruikt werd en dat mijn veroveraars stoer konden doen bij hun studentenvriendjes dat ze me een beurt gegeven hadden. Eentje die ik volgens hun niet snel meer zou vergeten, al had ik daar totaal andere ideeën over. Ik had zelfs een keer seks met mijn huisgenote om te kijken of het beter met vrouwen ging en dat was op zich een hele goede ervaring al zag ik mezelf niet als lesbienne door het leven gaan.

Mijn seksleven staat op nul

Merijn werd ondertussen steeds gelukkiger, terwijl ik besloten had om me op m’n studie te gooien en ondertussen was ik bezig om de basis te leggen van mijn latere succesvolle webshop. Ik had namelijk niet het idee dat lerares mijn eindbestemming zou zijn, want ik had me voorgenomen om heel veel geld te gaan verdienen en als lerares zat dat er natuurlijk niet in. Mijn seksleven had ik op een laag pitje gezet en ondertussen zat ik me in het weekend te irriteren aan de foto’s van de “mooie” Irene die weer eens iets leuks gedaan had met Merijn. Tenminste, totdat er geen foto’s meer van haar op z’n Facebook stonden en ik zowaar al langer dan een paar dagen geen contact met Merijn had gehad. Iets dat nog nooit was voorgekomen.

Ik begon me zowaar zorgen te maken en was blij toen ik het vertrouwde geluidje hoorde dat ik ingesteld had als er een chatbericht van hem was.

Merijn is weer terug in mijn leven

“Het is uit en ik ben je nieuwe buurman”, stond er en ik wist even niet hoe ik het had. Ik besloot om niet te gaan chatten, maar belde hem op en met een beetje moeite kwam het hele verhaal eruit. Hij had Irene, de slet, in bed gevonden met zijn beste vriend en daardoor was hij aardig beschadigd geraakt. Hij had de twee uit zijn leven gebannen en, hij was klaar met zijn studie, had een hele lucratieve baan aangenomen in de stad waar ik studeerde. Hij had blijkbaar niet alleen een hoog salaris, er zat ook een appartement bij dat twee straten bij mijn crappy studentenkamer vandaan was.

“Maar hoezo ben je mijn nieuwe buurman?”, vroeg ik ergens tijdens het gesprek, want ik had de juiste verbanden nog niet gelegd, “moet je niet eerst verhuizen.”

“Ik woon er al”, zei hij en ik was in staat om hem door de telefoon heen te trekken omdat hij me dat niet gelijk had verteld.

“Heb je wijn”, vroeg ik, “dan ben ik over 10 minuten bij je.”

Ontvangst is niet zoals ik het gehoopt had

Die 10 minuten werden uiteindelijk 20 minuten, want ik bedacht me toen ik mijn rode joggingpak naar buiten wilde lopen dat ik er natuurlijk wel als een vamp uit moest zien. Ik trok een kort rokje, lange laarzen en een strak topje aan, waarvan ik wist dat hij daar vroeger uitermate opgewonden van raakte. Het had niet doorslaggevende effect dat ik had verwacht, want hij keek me snel van top tot teen aan toen hij de deur opendeed en liep toen voor me uit naar de huiskamer. Niet dat hij me gelijk had hoeven te bespringen, al had ik dat niet erg gevonden, maar iets meer enthousiasme had wel gemogen.

Niet veel later begreep ik zijn lauwe reactie want hij zat helemaal in zak en as. Ik had me iets teveel laten gaan in de gedachte dat de romantiek er vanaf zou spatten en hij me niet zou kunnen weerstaan, tenminste, daar hoopte ik dus op. Gelukkig had ik al snel door dat hij op dat moment een praatvriendin nodig had en dat deden we dus ook, tot diep in de volgende ochtend.

Heel veel praten met een wijntje erbij

Alles kwam eruit, hoe hij zich voelde toen ik het uitmaakte, hoe ik me voelde en waarom ik het had gedaan. Hoe hij Irene was tegengekomen en hoe hij totaal afgebroken was toen hij haar zag neuken met zijn beste vriend. We huilden, we dronken, we knuffelden elkaar en uiteindelijk gebeurde toch waar ik niet eens meer op gerekend had.

Hij haalt een kant bij me boven die ik niet kende

Ik zat op mijn knieën voor hem en had mijn hoofd in zijn schoot gelegd en opeens zei hij op een dominante toon, gewoon tijdens het praten:

“Pijp me.”

Ik moest het even op me laten inwerken en ik hoorde de kwaadheid in zijn stem en ik had het idee dat hij me op de valreep nog even wilde straffen voor wat ik, en Irene, hem hadden aangedaan. Dat nadenken duurde heel kort, want ik was tegelijkertijd al begonnen om zijn broek los te knopen, want hij had ergens een knopje bij me omgezet. Ik was altijd degene geweest in de relatie met de broek aan en toen hij mij commandeerde, voelde ik een vreemd soort van opwinding over me heenkomen.

Eindelijk had ik een pik in mijn handen die vertrouwd voelde en ik sloot er dan ook zonder problemen mijn lippen om en begon hem te pijpen. Heel even dacht ik aan de mond van sletje Irene die ook om zijn pik had gezeten en ik besloot om hem te laten voelen wie van de twee het beste was in het pijpen.
 
 

 
 

Ik pijp hem en hij komt op mijn gezicht klaar

Ik had wel iets geleerd tijdens mijn kortstondige wilde haren periode en het bleek dat ik gewoon goed was in pijpen. De reden ook dat ik mijn haren weer strak trok in een paardenstaart, want ik werd achter mijn rug pijpsletje genoemd en dat was net niet wat ik wilde horen. Al mocht Merijn me op dat moment overal voor uitmaken. Ik dacht er niet eens aan of dit het begin was van een nieuwe relatie of dat er meer zou komen, ik wilde het hem alleen zoveel mogelijk naar zijn zin maken. Had te maken met mijn schuldgevoel natuurlijk maar ook met zijn dominante houding.

Andere mannen had dat ook geprobeerd en die had ik direct mijn bed uitgestuurd, maar bij Merijn was dat anders. Ik liet mijn tong langs plekken glijden waarvan ik wist dat hij het lekker vond en dat wisselde ik af met zijn pik zover mogelijk in mijn mond krijgen. Ik trok hem af terwijl ik hem aan het pijpen was en ik moet zeggen dat ik steeds geiler werd.

Ik hield er absoluut geen rekening mee dat er nog geneukt ging worden of iets dergelijks, want ergens in mijn achterhoofd had ik het idee dat dit een uitweg voor zijn frustraties was. Nam niet weg dat ik een vreselijk nat kutje kreeg tijdens het pijpen, die nog natter werd toen hij zei:

“Op je gezicht.”

Ik had al gevoeld dat hij bijna op het punt van klaarkomen stond en ik haalde mijn mond direct van zijn pik af en begon hem af te trekken. Zijn pik richtte ik op mijn gezicht en al na een seconde of twintig voelde ik de eerste stralen zaad op mijn gezicht en wat ik niet voor mogelijk had gehouden, ik kreeg een orgasme en niet zo’n kleintje ook. Ik was trillend aan het klaarkomen, terwijl hij een flinke lading zaad op mijn gezicht deponeerde.

Ik voel me gebruikt en vreselijk opgewonden

In al die tijd dat ik seks heb gehad, voelde ik me nog nooit zo gebruikt en het wond me vreselijk op. Ik weet niet hoe het kwam, maar Merijn had blijkbaar iets los weten te maken bij me, waarvan ik niet eens wist dat ik het in me had. Ik was nog aan het bijkomen van mijn orgasme toen hij met zijn volgende opdracht kwam en ik slaakte nog net geen zucht van opluchting.

“Kleed je uit en ga over de bank hangen, houdt je laarzen aan.”

Mijn korte rokje en mijn topje lagen al snel op de grond, gevolgd door mijn bh en mijn onderbroek. Ik begreep dat hij wilde dat ik om de bank heenliep en er overheen ging hangen, zodat mijn kontje de lucht instak. Het volgende moment dat ik hard klaarkwam was het moment dat hij achter me kwam staan en zonder pardon zijn grote pik in me stootte. Het gevoel was overweldigend en vanaf dat moment zweefde ik op een voortdurend orgasme.

Hij neukt me naar het beste orgasme uit mijn leven

Hij was me genadeloos aan het neuken en telkens als ik dacht dat mijn orgasme minder werd, kwam hij langs mijn G-Spot of gaf hij een tik op m’n billen en begon het weer van voor af aan. Ik was op een gegeven moment helemaal de weg kwijt en bang dat ik out zou gaan, dus ik vond het helemaal niet erg dat ik voelde hoe hij klaar ging komen. Mijn kutje trok strak om zijn pik heen en ik melkte hem uit alle macht, want ik wilde zijn zaad in me voelen. Hij stootte een paar keer ongecontroleerd in me en toen gebeurde het.

Mijn multipele orgasme leek zich samen te ballen tot een vuist die nog één keer toe ging slaan en ik greep me uit alle macht vast aan de leuning van de bank. Alles gebeurde in één keer, sterretjes, de wereld die leek te stoppen met draaien en vanaf dat moment was ik ook gewoon een halve minuut kwijt. Ik werd helemaal slap en ik kwam weer bij, terwijl mijn orgasme nog steeds door mijn lijf stroomde. Merijn had me stevig vastgepakt, want hij had gezien dat ik bijna van de bankleuning afgleed, en het voelde heerlijk om in zijn stevige greep te liggen.

Dit was met recht het beste orgasme dat ik ooit van mijn leven heb gehad en die daarvoor was ook al hoog in de top 10 terechtgekomen. Ik stond trillend op en Merijn nam me in zijn armen en fluisterde in mijn oor:

“Sorry, ik weet even niet wat me overkwam. Ik vind het heel erg dat ik mijn frustraties op jou heb uitgeleefd.”

“Wil je alsjeblieft geen sorry zeggen, lul”, zei ik met een nog steeds hese stem, “je hebt iets bij me boven gebracht wat ik goed verborgen heb weten te houden en met het beste orgasme uit mijn leven bezorgd. Je mag me altijd bellen als je weer gefrustreerd bent. Dan mag je me vastbinden en eigenlijk met me doen wat je wilt.”

Hij keek me verbaasd aan, want dit was niet de Marja die hij kende. Ik was altijd de dominante geweest en nu gaf ik me niet alleen fysiek, maar ook met woorden aan hem over.

“Voordat je jezelf al te rijk rekent”, zei ik er snel achteraan, “ik ben ook nog steeds van de gewone romantische seks, met voorspel enzo. Dus je mag zelf uitvogelen in wat voor bui ik ben. Al mag je altijd dominant tegen me zijn en kijken wat er gebeurt. Dan blijft he een verrassing.”

Ik moet zijn vertrouwen zien terug te winnen

“Het zal wel de komende tijd alleen bij de seks blijven”, zei hij een beetje droevig, “ik ben bang dat ik mijn vertrouwen in vrouwen een beetje ben kwijtgeraakt en wat jij me geflikt hebt zit nog steeds diep bij me.”

“Dat snap ik maar al te goed”, zei ik terwijl ik om de bank heenliep en blij was dat ik even kon zitten. “Ik ga er alles aan doen om je vertrouwen terug te winnen en die vreemdgaande slet moet je gewoon uit je hoofd zetten. Je hebt nu een eigen slet en geloof me, die gaat niet vreemd.”

Ik wist dat het een uitdaging ging worden om Merijn voor me terug te winnen, maar ik zou alles doen wat in mijn mogelijkheden lag om dat voor elkaar te krijgen. We zijn die ochtend nog even in bed gedoken om te slapen en ergens tegen de avond werden we weer wakker. Het werd wederom een lang gesprek waarin we eerlijk waren tegen elkaar en onze emoties de vrije loop lieten. En ja, we hebben ook nog seks gehad, liefdevolle seks.

Uiteindelijk besloten we dat we gewoon wel seks met elkaar zouden hebben en dat Merijn de tijd moest nemen om zijn vertrouwen terug te krijgen en ik die van hem weer te winnen. We zouden niet gaan daten met andere mannen of vrouwen en ik zou in mijn eigen studentenhokje blijven wonen. Al had ik toen mijn oog al op een eigen appartement laten vallen, want ik begon eindelijk wat te verdienen omdat ik een baan als lerares had gevonden.

We zijn weer een soort van stelletje

We zijn nu een half jaar verder en het gaat steeds beter. Merijn heeft het vertrouwen grotendeels in me terug en is in ieder geval niet meer bang dat ik ook vreemdga. Daarnaast heeft hij het technische gedeelte van mijn webshop op zich genomen, hij kan aardig programmeren, waardoor het allemaal in een stroomversnelling is terechtgekomen. Ik heb zelf een leuk appartementje gehuurd, niet te ver bij hem vandaan, en het is best prettig om je eigen plekje te hebben. Dat was misschien ook wel wat ik nodig had, want anders was ik misschien veel te vroeg bij Merijn ingetrokken en dan was het zeker fout gegaan.

Ik speel maar wat graag de onderdanige lerares

Hij is er nog meer achtergekomen dat hij vooral zijn dominante kant aan mij moet laten zien. Het kan dus zomaar zijn dat ik een berichtje krijg op vrijdagmiddag, als ik nog les sta te geven, met alleen maar de tekst: “zorg dat je er klaar voor bent.”

Dan weet ik dat ik hele goede seks ga krijgen en heb ik moeite om me nog op het lesgeven te concentreren. Als ik dan eindelijk richting zijn huis kan gaan, dan voel ik al dat mijn kutje de aandacht heel goed kan gebruiken. Eerst ga ik me echter snel omkleden bij mij thuis en zorg dat ik een van mijn “sub outfitjes” aantrek. Ik heb nog nooit zoveel lingerie gehad en zeker nog nooit zoveel leren en latex lingerie.

Hij vindt het geil als ik mijn haar in een knotje doe, mijn bril opzet en er als een echte lerares uitzie. Dan ben ik de lerares die hij wil dat ik ben. Meestal is dat onze vroegere lerares Frans en daar kan ik hem geen ongelijk in geven, want dat was een bloedmooie vrouw waarop elke jongen op school verliefd was. Alleen deze lerares Frans genaamd Marja, doet alles wat zijn hartje begeert en waar hij maar zin inheeft. Dat is op de video te zien die we opgenomen hebben en bij dit verhaal staat.

Misschien ooit een trio met onze oude lerares Frans erbij?

Misschien dat ik ooit nog onze oude lerares Frans ga opzoeken en een woordje met haar ga wisselen. Er was namelijk altijd een hardnekkig gerucht dat ze lesbisch zou zijn en dat idee heb ik ook altijd gehad, omdat ze me altijd net even te lang aankeek of achteloos langs mijn arm streek als ze me iets aan het uitleggen was.

Ik hoopte dat ze nog steeds die gevoelens voor me had en in ieder geval biseksueel zou zijn, want ik heb een hele speciale verrassing voor mijn lieve vriend in gedachten. Niet alleen zijn eigen lerares in bed, maar ook nog eens zijn oude lerares Frans. We hebben het er ooit over gehad toen we onze fantasieën met elkaar aan het delen waren en ik had het idee dat hij het helemaal niet erg zou vinden.

Ik hou jullie op de hoogte of dat ooit nog gelukt is met het trio. Lijkt me meer dan genoeg voer voor een nieuw hoofdstuk.

 
 

 
 

Visited 1.589 times, 1 visit(s) today
From:
Date: juli 26, 2024
Pornosterren: Miss Lexa

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *