50 Plus Liefde
Download nu de hele video!

Milf met grote borsten heeft sex met veel jongere man

0 Aantal keer bekeken
0%

Wijn drinken en de oplossing van haar beste vriendin

“Laat ik daar nu een oplossing voor hebben lieverd”, zei Mirjam, die haar mobieltje erbij pakte en een foto liet zien van een leuke jongeman, die breed glimlachend de camera inkeek.

“Dit is Henry, een goede vriend van mijn toyboy. Ik heb hem een paar foto’s van je laten zien, ook in bikini, en hij wil je graag ontmoeten. Zal ik hem even bellen, dan staat hij over een half uurtje voor de deur en ga jij heel goed geneukt worden.”

“Moeten we eerst niet uit eten ofzo”, was het eerste dat bij Ava opkwam. “Ik kan toch niet zomaar met een onbekende jongeman gaan liggen neuken. We moeten eerst maar eens kennis gaan maken.”

“Nee”, zei Mirjam overtuigend, “dat moet je niet, want ik ken jou, dan gaat er niets gebeuren. Ik had Henry al in de reserve staan toen je vertelde van je date met die eikel van de tekenclub. Ik had gelijk al een vreemd gevoel over hem, maar daar moest je eerst zelf achter komen. Sorry nog daarvoor.”

“Maar, maar”, probeerde Ava er nog zachtjes tegen in te brengen, “ik zie er niet uit en wat moet hij wel niet denken van een vrouw die makkelijk zijn moeder had kunnen zijn.”

Jongere mannen willen dolgraag met oudere vrouwen neuken

“Dat is nu juist de kick”, zei Mirjam die ondertussen druk aan het appen was. “Die jonge gasten vinden het vreselijk geil om met sex met een milf met grote borsten te hebben. Zeker als die een stuk ouder zijn.”

“Nou, zo oud ben ik nou ook weer niet”, zei Ava met een pruillip terwijl ze nog een slok van haar wijn nam. Geholpen door de alcohol, klonk het idee om geile sex met een jongeman te hebben, steeds beter. Als het niets zou worden, dan kon ze hem ook gewoon het huis uitzetten.

“Laat maar komen”, zei Ava giechelend, terwijl ze druk op zoek was naar haar bh.

Haar “toyboy” is onderweg

“Hij is al onderweg muts”, zei Mirjam, “en laat die bh uit, dan weet hij gelijk hoe groot je tieten zijn. Ik wacht hier op hem en zal jullie voorstellen en dan zoeken jullie het lekker verder zelf uit.”

Ava vond het uiteindelijk een beetje te spannend worden en ze probeerde Mirjam ervan te overtuigen dat ze het af moest zeggen. Die was echter onverbiddelijk en dat was maar goed ook, want anders zou ze nooit goed geneukt worden.

“Maar wat willen die jonge gasten dan als het om sex gaat. Ik hoef toch geen rare dingen te doen.”

“Je mag zo raar doen als je zelf wilt”, had Mirjam met een grote glimlach gezegd, “je moet gewoon jezelf zijn en als je iets niet wilt, dan zeg je dat en ga je verder met wat anders.”

Ava had nog een heleboel vragen, maar de deurbel onderbrak haar. Mirjam stond op, deed de deur open en liet Henry binnen.

Het klikt met de knappe jongere student

“Henry, dit is Ava. Ava dit is Henry”, zei Mirjam, “Henry studeert rechten en Ava is een knappe milf met grote borsten. Een beter koppel vind je niet zo snel.”

Ava zat met open mond in het stralende gezicht van Henry te kijken en zag uit haar ooghoeken hoe haar beste vriendin zich snel uit de voeten maakte.

“Eeeuhhh, Henry”, begon Ava voorzichtig, want ze wist zich even geen houding te geven, “heb je trek in een wijntje?”

“Liever een biertje als je het niet erg vindt”, zei Henry die tegenover Ava in de stoel was gaan zitten.

Ze stond op en liep als in een droom naar de koelkast om een biertje te pakken. Het was een beetje surrealistisch allemaal en ze wist even niet hoe ze zich moest gedragen. Ze was niet zo zelfverzekerd als Mirjam en nu zat er opeens een knappe student op de stoel in haar huiskamer. Ava vermande zich en was blij dat er wat alcohol inzat. Anders was de kans groot geweest dat niet Henry het huis uit was gerend, maar dat zij de benenwagen had genomen. De knappe moeder besloot om Mirjam haar keuze te vertrouwen, want die zou haar niet met één of andere seriemoordenaar of crimineel opzadelen.

“Alsjeblieft”, zei ze voorzichtig, terwijl ze Henry zijn biertje gaf. Ze ging weer op de bank zitten en was blij dat de rechtenstudent begon te praten.

Kriebels in zijn buik van haar foto’s

“Ik weet dat het een beetje raar is, maar vanaf het moment dat ik je foto heb gezien, heb ik vlinders in m’n buik van je. Mirjam had me nog meer foto’s laten zien en ik wilde je dolgraag ontmoeten. Dus als je zin hebt, dan kunnen we sex hebben. Vind je het te eng, dan doen we het gewoon niet. Daar doe ik niet moeilijk over. En over die vlinders praten we wel een keer als het een beetje goed gaat. Misschien ben ik wel je one-night-stand. Wat ik trouwens helemaal niet erg zou vinden.”

Het tolde in het hoofd van Ava: “vlinders”, “one-night-stand”, “foto’s”. Ze hoopte niet dat hij verliefd op haar was geworden door alleen naar haar foto te kijken. Aan de andere kant was het wel goed voor haar ego, dat zo’n knappe jongeman opgewonden raakte van haar terwijl hij alleen nog maar foto’s had gezien.

“Euh, dat verliefd zijn enzo, dat weet ik allemaal nog niet”, zei Ava uiteindelijk een beetje geschrokken. “Ik ben eerst nog wel een tijdje bezig om over het leeftijdsverschil heen te komen en misschien vinden we elkaar helemaal niet aardig.”

Henry keek haar weer met die stralende glimlach aan en Ava smolt bijna. Hij was een knappe jongeman en als hij zich 25 jaar geleden op een presenteerblad had aangeboden, dan had ze hem gelijk vastgeketend.

“Je moet dat stukje over vlinders in de buik niet gelijk verwarren met verliefdheid, relaties en al dat soort gedoe. Daar kunnen we het helemaal niet over hebben, ik had het ook niet moeten zeggen, maar ik ben ook een beetje zenuwachtig.”

Ava was blij dat zij niet de enige was die zich opvrat van de zenuwen. Ze was wel gerustgesteld door de woorden van Henry en schrok een beetje toen hij opstond en naast haar op de bank kwam zitten.

“Ik wil je gewoon een beetje leren kennen en misschien worden we wel hele goede vrienden. En nee, ik ben geen stalker, dat heeft Mirjam tot op de bodem uitgezocht”, zie hij lachend. “Ze riep iets over mijn ballen en een frituurpan, dus nee is nee.”

Op naar de derde pagina van dit sensuele sexverhaal

Van:
Datum: juli 2, 2020
Pornosterren: Ava Addams

One thought on “Milf met grote borsten heeft sex met veel jongere man

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *