Knappe vrouw in lingerie heeft sex met een donkere man

Donkere man heeft een nogal grote penis

Michael is een donkere man die een nogal grote penis heeft. Hij heeft een kortstondige sexrelatie gehad met een vriendin van de mooie Ava Dalush. Die vriendin kon niet ophouden met praten over de seksuele capaciteiten van de donkere man en Ava moest toegeven dat ze er stiekem wel opgewonden van raakte. Ze was wel naar bed geweest met mannen die een grote pik hebben, maar als ze de beschrijving van haar vriendin mocht geloven, dan zou de grote donkere pik met moeite in haar kutje passen.

Opwinding en een uitdaging

Ava was nu niet alleen opgewonden, maar ze zag het ook als een uitdaging. Normaal maakte ze zich niet zo druk over het formaat van de penis van een donkere man, maar nu leek het wel een kleine obsessie te worden. Ze moest en zou seks met hem gaan hebben en het enige dat ze nog hoefde te doen was verzinnen hoe ze het ging aanpakken. Dat bleek een stuk eenvoudiger dan gedacht, want haar vriendin gaf haar gewoon zijn telefoonnummer en wenste haar heel veel plezier. Het was niet dat de vriendin een diepgaande relatie met hem had gehad of iets dergelijks en ze gunde de knappe brunette een geweldig orgasme.

Sexy zwarte lingerie

Ze had al een keer kennisgemaakt met Michael en die zag een sexdate met haar wel zitten. Nog diezelfde middag stond hij bij haar voor de deur en Ava had krap de tijd gehad om zich sexy aan te kleden. Ondanks haar gebrek aan tijd, zag ze er zeer opwindend uit in haar sexy zwarte lingeriesetje en dat vond Michael ook. Niet zo raar natuurlijk als een knappe vrouw de deur opendoet en niets anders aanheeft dan haar lingerie. Ze maakten kort kennis en meer was ook niet nodig, want ze wisten allebei waarvoor ze bij elkaar gekomen waren. Michael kleedde zich razendsnel uit en Ava moest zeggen dat ze onder de indruk was.

Pijpen en dan heel goed gevuld worden

De mooie vrouw had niet eens de illusie dat ze zijn grote donkere penis helemaal in haar mond kwijt kon, maar ze wilde niets liever dan hem pijpen. Ze wilde de geur ruiken en proeven hoe hij smaakte. Michael stond te genieten van de mooie vrouw in sexy lingerie die voor hem op haar knieën was gegaan en hij moest zich inhouden om haar mond niet vol te spuiten. Hij haalde op een gegeven moment zijn pik uit haar mond, want anders zou de eerste ronde snel afgelopen zijn.

Ze waren naar de slaapkamer genomen, waar Ava op haar handen en knieën op het bed ging zitten en vol verwachting was. Ze had een kletsnat kutje gekregen van het pijpen en het idee dat de grote penis haar vagina helemaal zou gaan vullen. Het was zelfs nog beter dan ze ooit had durven dromen, want het leek wel alsof haar kutje volledig uitgerekt werd toen de donkere man zijn grote pik langzaam in haar had gestoten. Hij zat tot aan zijn ballen in haar vagina en hij wachtte even om haar aan zijn penis te laten wennen. Vanaf het moment dat hij langzaam in haar begon te stoten kwam Ava gelijk klaar en daar bleef het niet bij.

De knappe brunette blijft klaarkomen

De mooie brunette voelde hoe zijn eikel tegen haar baarmoeder aanzat en dat was een gevoel dat ze nog nooit had meegemaakt. Voor de ene vrouw is het een mindere ervaring en voor de andere een nieuw genot. Ava zat in de laatste groep en ze bleef klaarkomen, zeker toen Michael sneller begon te stoten en hij zichzelf ook langzaam naar een hoogtepunt aan het werken was. Normaal had hij een goede controle over zijn klaarkomen, maar het strakke kutje van deze mooie vrouw zorgde ervoor dat hij die een beetje kwijt was. Hij kwam hard klaar toen ze zijn pik begon te berijden en dat was het moment dat Ava even de weg kwijt was en zich stevig aan hem vast moest houden.

Zijn hete zaad dat hij met kracht in zijn vagina spoot was een ongelooflijke erotische ervaring voor de mooie vrouw en ze wist, nadat ze was bijgekomen, dat ze er een nieuwe hobby bijhad als het om seks ging. De donkere man had even het idee dat ze klaar waren, toen ze rustig naast elkaar lagen bij te komen. Daar had hij zich danig in vergist, want Ava was niet meer te houden. Ze begon hem zachtjes af te trekken, totdat zijn grote penis weer stijf stond en ze aan de tweede ronde konden gaan beginnen.

Post Views: 678 keer bekeken