50 Plus Liefde
Download nu de hele video!

Vreemdgaan? Zijn vriendin neemt wraak met sex

0 views
0%

Vreemdgaan, zijn vriendin neemt wraak

 

“Als je dan toch zo graag met mijn beste vriendin had willen neuken, had het me gezegd, dan hadden we een trio gedaan. Maar nee, je moest het zo nodig achter me rug doen en daar word ik niet blij van. Krijg je niet genoeg sex van me? Ben ik niet goed genoeg in bed? Wat is het?”

 

Franceska was boos op haar vriend en met reden. Hij vond dat vreemdgaan met haar beste vriendin een goed plan was, maar zij had daar andere ideeën over. Ze vond het helemaal niet erg om met andere mannen of vrouwen sex te hebben, zolang je maar open tegen elkaar bent. Haar nieuwe vriend had dat dus niet goed ingeschat en nu kon hij op de blaren zitten.

Opwindende sex met zijn beste vriend

 

Ze had hem naar haar huis gelokt met de belofte dat ze opwindende sex zouden gaan hebben en dat klopte gedeeltelijk. Hij zat uiteindelijk vastgebonden aan een stoel en zij had de opwindende sex met zijn beste vriend. Die vond het geen enkel probleem om hem aan te pakken en deed maar wat graag mee. Niet zo gek, want hij vond Franceska een mooie vrouw en hij wist dat ze zo geil als een pak boter kon zijn.

 

Daar kwam hij gelijk achter toen ze voor hem op haar knieën ging en zijn grote pik begon te pijpen. Ze keek af en toe geil opzij naar haar vriend en nam vervolgens zijn pik weer in haar mond en begon hem weer oraal te verwennen. De knappe brunette zag dat hij een beetje radeloos werd, maar dat hij het tegelijkertijd opwindend vond. Hij had namelijk een stijve pik gekregen en dat was precies wat ze wilde. Ze zou hem kwellen en als ze haar punt gemaakt had, dan mocht hij misschien meedoen. Zijn beste vriend ging er ondertussen helemaal voor en neukte Franceska van achteren, terwijl zij haar vriend strak bleef aankijken.

Wraak genomen en een geil trio

 

Die had het niet meer en begon zijn excuses te maken. Dat was precies wat Franceska wilde horen. Ze had hem allang vergeven, maar hij kwam er niet zomaar mee weg. Dan wist hij voor een volgende keer hoe het bij haar in z’n werk ging. Uiteindelijk ging ze voor hem zitten en haalde zijn pik tevoorschijn en begon hem te pijpen. Tussen het kreunen door maakte hij nogmaals zijn excuses en daarmee was het voor haar over. Ze had wraak genomen en ze hield er een trio met twee mannen aan over, het kon slechter.

From:
Date: januari 1, 2020
Pornosterren: franceska jaimes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *