50 Plus Liefde
Ondeugende Dames Willen Sex
Download nu de hele video!

Hij heeft erotische sex met zijn mooie personal assistant

0 views
0%

Een nieuwe baan als Personal Assistant

Janice Griffith was blij met haar nieuwe baan als Personal Assistant van een drukbezette zakenman. Nu ja, drukbezet, hij had een enorme hoeveelheid geld verdient met de verkoop van zijn softwarebedrijf en was gestopt met echt werken. Hij had een druk sociaal leven gekregen en zijn geld geïnvesteerd in mooie spullen en o.a. een duur appartement. Daarnaast deed hij nog wel iets aan werk en dat was het investeren in startups en handel in aandelen. En dat waren de dingen waarom Janice was aangenomen.

Ze verdient heel veel geld

Ze was eigenlijk te intelligent om een personal assistant te zijn, maar het geld dat hij haar geboden had en de mogelijkheden die er waren, hadden haar over de streep getrokken. Het was haar taak om uit te zoeken waar hij zijn geld in zou moeten investeren, zonder dat er een al te grote kans was dat hij het zou verliezen. Haar studies economie en informatica kwamen hier goed van pas. Elke keer dat hij veel geld verdiende door haar, kreeg ze automatisch een grote bonus want hij wilde haar wel mee laten delen. Verloor hij af en toe geld, dan hoefde ze niet mee te betalen, maar kreeg ze wel het verzoek om de keer erop: “beter uit haar doppen te kijken.”

Janice wist op deze manier een aardige bankrekening bij elkaar te sprokkelen en had besloten om haar eigen geld op dezelfde manier te investeren als ze voor haar baas deed. Dat motiveerde haar om nog beter op te letten op zoek naar het grote geld. Dat ging haar goed af, want voordat ze het goed en wel doorhad, was ze na een paar succesvolle deals in aandelen en virtueel geld, een paar miljoen rijker. Ze had binnen een jaar voor elkaar gekregen dat ze haar baan kon gaan opzeggen en voor haar zelf verder te gaan.

Knappe vrouw is verliefd op haar baas

Er was echter een reden dat ze genoeg geld wilde verdienen en onafhankelijk te zijn, ze was tot over haar oren verliefd op haar baas. Vanaf de eerste dag dat ze zijn dure appartement binnenliep en hem in alleen een broek zag rondlopen, was ze verkocht. Hij had een lichamelijke aantrekkingskracht op haar, maar ook een emotionele, want ze voelde dat de klik er was. Hij was intelligent, had dezelfde interesses en behandelde haar niet als een werknemer, meer als een gelijke.

Ze wist dat ze hem eenvoudig in bed zou kunnen krijgen, maar ze wist ook dat hij zou kunnen denken dat het haar alleen om zijn geld ging. Dat probleem had ze nu de wereld uit geholpen, dus ging ze goed geluimd naar haar werk toe. Ze was van plan om haar baan op te zeggen, met een eerlijke uitleg waarom. Dan kon het twee kanten opgaan, ze zou binnen onafzienbare tijd weer buiten staan of ze zouden opwindende sex gaan hebben.

Ze gaat het hem vertellen

In geval dat het laatste zou gaan gebeuren, had ze speciaal een duur lingeriesetje gekocht. Ze had het aangetrokken en in de spiegel gekeken en ze wist, zonder arrogant te worden, dat ze onweerstaanbaar was. Over de lingerie had ze een strak mantelpakje aangetrokken en om het af te maken had ze haar gebruikelijke hoge hakken aangedaan. De dag begon als vele anderen met het opnemen van de bezigheden die haar baas in de komende tijd voor ogen had. Ze voelden elkaar op professioneel gebied ook aan, dus had hij weinig woorden nodig om uit te leggen wat zijn plannen waren.

Ze had onderweg naar het werk zijn pak opgehaald bij de stomerij, dat hoorde ook bij het takenpakket van een personal assistant, en had hem er aan herinnerd dat hij een belangrijke afspraak had. Nadat hij was vertrokken, ging ze achter de computer zitten en had binnen een uur handelen in aandelen, haar bankrekening weer aardig gespekt. Niet alleen die van haar, op die van haar baas was ook een meer dan aardig bedrag terechtgekomen. Nog geen vijf minuten nadat ze de deal voltooid had, kreeg ze al een WhatsApp van haar baas met daarin de tekst: “Je gaat lekker, ben over een kwartiertje weer terug.”

Hij had banksoftware zo ingesteld dat hij direct een melding kreeg als er een groot bedrag was bijgeschreven en tot zijn grote voldoening kon dat zomaar drie keer in de week gebeuren. Leon, de baas, wist ook dat Janice ondertussen meer dan genoeg verdiend had om voor zichzelf te beginnen en hij zou het erg jammer vinden als ze zou vertrekken. Hij vond haar namelijk niet alleen leuk omdat ze een geldmagneet was, ook omdat ze knap was en hem goed kon handelen. Stiekem was hij gewoon verliefd op haar.

Het loopt precies zoals ze had gehoopt

Nadat hij in zijn appartement was aangekomen, liet hij aan Janice weten dat hij even ging relaxen op bed en of hij haar een kopje koffie zou kunnen komen brengen. Normaal had ze gezegd: “niet dit gelul, dat kan je zelf ook en ik heb het druk.” Redelijk recht voor zijn raap en dat was precies waar hij van hield en wat hij nodig had. Dit keer zei ze echter niets en hij vond het gelijk verdacht. Hij wist niet wat hij van de situatie moest denken toen hij op zijn bed lag in de slaapkamer en zijn mooie personal assistant daadwerkelijk een kopje koffie kwam brengen.

Janice liep naar het bed toe en opeens was ze zenuwachtig geworden. Ze wilde haar baan helemaal niet opzeggen, maar dat alles gewoon bleef zoals het was. De knappe donkerblonde vrouw had gewoon de kamer uit kunnen lopen, maar ze wist ook dat als ze niets deed er niets zou gaan gebeuren. Ze kon maar beter zeggen dat ze verliefd op hem was, dan was er duidelijkheid en wisten ze allebei waar ze aan toe waren. Met een brok in haar keel begon ze daarom dapper haar ingestudeerde verhaal te vertellen. Na één zin had ze door dat het niet zou gaan werken met iets dat ze uit haar hoofd geleerd had, dus ging ze spontaan verder:

“Luister Leon, je weet dat ik genoeg geld heb verdiend om nooit meer te hoeven werken. Ik kan voor mezelf gaan beginnen en als het meezit net zo rijk worden als jij bent. Vandaar dat ik mijn baan wil opzeggen en ik je daarnaast nog iets heel belangrijks te vertellen heb. Maar voordat ik verder ga, neem ik dus hierbij officieel ontslag.”

Ze wachtte even met verder praten om te kijken of haar voormalige baas een reactie zou geven, maar het bleef doodstil.

“Dat is dan geregeld”, zei ze terwijl haar stem een beetje oversloeg, “dan gaan we nu over naar iets dat lastig is om te vertellen, maar ik gooi het er maar uit. Ik ben verliefd op je en dat niet alleen, ik wil ook sex met je maar alleen als we een relatie hebben. Ik wil niet één van je one-night-stands of vluchtige vriendinnetjes zijn.”

Een huwelijksaanzoek en erotische sex

Ze was blij dat ze het er uitgegooid had en keek hem met een bange blik in haar ogen aan. Dit was het uur van de waarheid en Leon wachtte net even te lang met antwoord geven. Ze wilde zich omdraaien en weglopen uit zijn leven, want hij dacht er duidelijk niet hetzelfde over als zij. Op dat moment kwam echter datgene waar op ze gehoopt had:

“Bij deze neem ik je ontslag aan”, zei hij, terwijl hij haar liefdevol aankeek, “maar heb tegelijkertijd een andere betrekking voor je. Wat zou je ervan denken als je mijn vrouw wordt? Natuurlijk gaan we eerst even daten om te kijken of we elkaar echt wel heel erg leuk vinden, maar ik denk dat dat wel los gaat lopen.”

Janice voelde de opluchting en blijdschap en ze antwoordde snel, voordat hij zijn aanbod op de één of andere manier zou intrekken.

“Natuurlijk wil ik je vrouw worden, ik had gehoopt dat je dezelfde gevoelens zou hebben die ik al een hele tijd heb. Ik ben zo blij dat je er net zo over denkt.”

“Vanaf het moment dat je naar binnen liep, ben ik verliefd op je geweest”, zei Leon, “ik heb zelfs al een jaar geen date meer gehad omdat ik voelde alsof we een onzichtbare band hadden en dat daten hetzelfde zou zijn als vreemdgaan.”

Janice begon trok haar colbertje uit en begon haar blouse open te knopen: “waarom heb je dit dan niet gelijk gezegd, grote lul, dan hadden we al veel eerder iets met elkaar gehad.”

“Het moest van jou komen”, antwoordde hij terwijl hij begeerlijk naar zijn knappe toekomstige echtgenote keek, “ik zag hoe druk je het had met geld verdienen en ik hoopte dat je dat deed om niet als een golddigger gezien te worden. Daar heb ik gelukkig gelijk in gekregen, maar het lange wachten was wel moeilijk kan ik je vertellen. Als jij het vandaag niet tegen me gezegd had, had ik je morgen met een hele grote bos rozen ontvangen en was ik voor je op mijn knie gegaan, iets dat je trouwens nog van me te goed heb.”

“Details”, zei Janice die haar prachtige glimlach op haar gezicht toverde, “eerst gaan we iets doen waar we ook al veel te lang mee gewacht hebben.”

Ze is mooi in sexy lingerie

Ze had ondertussen haar mantelpakje helemaal uitgedaan en ze stond voor hem in haar sexy zwarte lingeriesetje en keek hem verwachtingsvol aan.

“Wat ben jij een mooie vrouw”, zei hij oprecht en stak zijn armen naar haar uit. Janice sprong op het bed en drukte zich tegen hem aan. Ze begonnen te zoenen en allebei voelden ze de opgekropte seksuele spanning door hun lichaam gieren. Hij ging met zijn handen over haar mooie lichaam heen en stopte even bij haar lekkere kontje. Hij had een ongelooflijke stijve pik en hij wilde zo snel mogelijk zijn kleren uit hebben. Janice hielp om zijn shirt uit te trekken en keek hem diep in zijn ogen aan:

“Even for the record”, zei ze, “ik heb ook al een jaar geen date en sex gehad en daar hou ik jou verantwoordelijk voor, dus je kan maar beter heel erg je best gaan doen.”

Leon antwoordde niet eens want hij was begeerlijk naar de mooie borsten van zijn toekomstige vrouw aan het kijken en begon hartstochtelijk aan haar tepels te zuigen. Dat was teveel voor Janice, die zich niet kon herinneren dat ze zich ooit zo opgewonden had gevoeld. Ze hielp hem met zijn broek uittrekken en toen hij helemaal naakt was duwde ze hem achterover op bed. Ze was niet alleen verliefd op hem, maar ze wist gelijk al dat ze ook verliefd op zijn pik zou gaan worden. Hij had een mooi formaat en ze ging met haar hoofd er naar toe om hem te gaan pijpen. Ze vond het heerlijk om een grote penis in haar mond te hebben, zeker als het van een ware liefde was en ze had het gevoel dat Leon zich daar uitstekend voor kwalificeerde.

Zijn ex-personal assistant kan hemels pijpen

Ze gooide al haar passie in het pijpen en ze was blij dat Leon het kon waarderen. Of hij was fake hard aan het kreunen, maar die kans achtte ze klein. Ze maakte hem helemaal gek en had even niet door dat hij iets kinkier was dan ze had gedacht. Nadat ze helemaal klaar voor zijn grote pik was, stopte ze met pijpen en ging op haar rug liggen. De mooie vrouw had verwacht dat hij gelijk op haar zou duiken, maar dat bleek niet het geval.

“Weet je nog, van die zakenreis naar Dubai, dat we aangeschoten aan de hotelbar zaten en we het over sex kregen. Dat ik je heel dapper had verteld dat ik van anale sex hield en jij antwoordde dat je kontje ervoor gemaakt was. Het was een beetje jammer dat we iets teveel hadden gedronken, anders hadden we waarschijnlijk al zes maanden eerder sex gehad.”

Ze hebben allebei iets met anale sex

“Je bent toch niet van plan wat ik denk dat je van plan bent”, zei Janice met een geile glimlach op haar gezicht. Ze had hem namelijk in geuren en kleuren verteld dat ze een nieuwe buttplug had gekocht, waarom wist ze later ook niet, maar het voelde vertrouwd. Ze waren diep in de nacht in hun eigen hotelkamer terechtgekomen en van het sight seeing, dat ze die dag zouden gaan doen, kwam niet veel terecht. Pas halverwege de middag kwamen ze elkaar tegen in het restaurant van het hotel en keken elkaar aan. Ze barsten allebei in lachen uit en besloten tijdens de lunch dat wat ze die nacht tegen elkaar gezegd hadden, hun geheim bleef en dat er nooit meer over gesproken zou worden.

Leon had ondertussen iets uit het nachtkastje gehaald en Janice wist precies wat het was toen ze voelde hoe hij glijmiddel op haar kontje smeerde. Daarna voelde ze de buttplug, gelukkig niet een al te grote, die Leon voorzichtig doordrukte. Ze had die avond en nacht aan de hotelbar niet gelogen, want ze wist dat ze een kontje had die gemaakt was voor anale sex. Ze hield er ook van, maar ze had nooit verwacht dat Leon er zo snel aan zou beginnen. Het maakte het voor haar alleen nog geiler dan het al was en ze smeekte bijna of hij zijn grote lul in haar kutje wilde stoppen.

Haar meest intense orgasme tot nu toe

Ze was blij dat ze een beetje lenig was, want ze lag met haar benen in de lucht terwijl Leon haar stevig aan het neuken was. Ze ging met haar hand snel over haar clitoris heen en het duurde niet lang of ze voelde dat ze een niet te stoppen orgasme zou krijgen. Het kwam eerder dan ze verwacht had en het was beter dan ze in een hele lange tijd had gehad. Misschien was dit wel haar beste orgasme en kon het vanaf dat moment alleen nog maar beter worden.

Haar kutje ontplofte en haar kutspieren trokken strak rond de grote pik van Leon. Die kon zich met moeite inhouden omdat hij nog iets van plan was, waar hij al maanden over droomde. Hij hield inderdaad heel veel van anale sex en het was een dagelijkse kwelling voor hem om naar het mooie kontje van zijn personal assistant te kijken. Hij was vaak genoeg: “even gaan relaxen” in zijn slaapkamer en zorgde ervoor dat zijn deur op slot was. Dan begon hij aan zijn pik te trekken en kwam meestal binnen een paar minuten klaar. In zijn fantasie lag Janice op zijn bed en vroeg ze hem of hij zijn grote pik in haar kontje wilde stoppen.

Een anaal orgasme dat ze niet had verwacht

Hij wist niet wat hem overkwam toen zijn fantasie werkelijkheid ging worden. Janice keek hem met haar mooie ogen aan en vroeg met een geile stem: “zou je die lekkere pik van je in mijn kontje willen stoppen en als het even kan snel willen klaarkomen?”

Leon ging gelijk tot actie over en verving de buttplug voor zijn pik. Hij duwde zijn eikel voorzichtig tegen haar kontgaatje aan en zijn pik gleed langzaam naar binnen. Hij begon haar voorzichtig te neuken en Janice kwam zowat weer klaar. Zijn grote penis voelde heerlijk in haar kontje en ze had het gevoel dat ze haar eerste anale orgasme zou krijgen. Dat gevoel bedroog haar niet, want toen ze hem ging berijden werd het intenser dan ze had verwacht. Er ging een genot door haar lichaam dat ze niet kende en ze wilde dat dit gevoel nooit zou stoppen. Voor Leon was het ook beter dan hij in al zijn fantasieën had kunnen denken en hij kon met de beste wil van de wereld, zijn zaad binnenhouden. Hij kwam hard klaar in het lekkere kontje van zijn mooie nieuwe echtgenote, tenminste als ze snel zouden trouwen, en precies op dat moment kwam Janice ook klaar.

Het samen klaarkomen voelde alsof ze met elkaar verbonden waren en mochten ze allebei nog twijfels hebben, dan waren die op dat moment als sneeuw voor de zon verdwenen.

From:
Date: december 10, 2019
Pornosterren: Janice Griffith

One thought on “Hij heeft erotische sex met zijn mooie personal assistant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *